Guru npap Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 εσείς τι ακούτε; Yanny ή Laurel; δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Κάπου το πέτυχα πριν λίγες μέρες και μου φάνηκε σαν troll. Δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Ξεκάθαρα ↆ 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Αυτό είναι πολύ παλιό. Εγώ προσωπικά ακούω Laurel, και αυτό είναι το original. Εδώ η εξήγηση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Yanny ξανά... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Εγώ πάντως Λώρελ ακούω ασούμε. Τον Γιάννη που τον βρήκανε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ πάντως Λώρελ ακούω ασούμε. Μήπως τα ηχεία σου μοιάζουν κάπως έτσι? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Yanny ξανά... Αποκλείεται. Αυτός είναι Yanni... 43 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ πάντως Λώρελ ακούω ασούμε. Τον Γιάννη που τον βρήκανε? Εδώ σου λέει 47% σε Twitter poll άκουσαν Yanny. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, mpamps είπε Εδώ σου λέει 47% σε Twitter poll άκουσαν Yanny. Εσύ τι ακούς? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Εσύ τι ακούς? Δίκιο έχεις δεν το έγραψα... Laurel.. Και για να κρατάμε και σκορ. Laurel - Yanny (Yanni): 3-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση