Grey Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, trolley είπε Ξέχασες το "πεντακάθαρα". Δεν ανέχονται ούτε μία σταγόνα καφέ στο τρίχωμά τους, θα την βγάλουν το συντομότερο δυνατόν. Ισχύει. Πιο πολύ για τα κορίτσια βέβαια,τα αγόρια το αφήνουν και γι' αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Όταν λέμε ότι της ανήκει το σπίτι,εννοούμε τα πάντα. ...Ακόμη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Grey είπε Όταν λέμε ότι της ανήκει το σπίτι,εννοούμε τα πάντα. ...Ακόμη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ενδιαφέρον κάδρο (φωτογραφικά εννοώ). Πως το λέτε αυτό το άτομο; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, trolley είπε Ενδιαφέρον κάδρο (φωτογραφικά εννοώ). Πως το λέτε αυτό το άτομο; Είναι η Λούνα. Το πλάνο είναι καλλιτεχνικό γιατί κρύβει τη διάπλαση του ζωντανού. Τέρμα καλοφαγού και υπναρού. Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2023 από Grey 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Και εγώ πρόσφατα (εδώ και ένα χρόνο) έγινα "γατομπαμπας", την έχω από τότε που ήταν ενός μηνός γατάκι όποτε είναι αρκετά ήμερο και ζει αποκλειστικά μέσα στο διαμέρισμα, αλλά παρόλα αυτά τα κυνηγετικά της ένστικτα είναι αρκετά ισχυρά με αποτέλεσμα τα χάδια και το παιχνίδι να μετατρέπεται σε γρατσουνιές και δαγκώματα λίγο αργότερα. Φέρω αρκετές γρατσουνιές στα χέρια και στις πατούσες ως παράσημα. Έχοντας μεγαλώσει σε σπίτι με σκύλο, μου κάνει εντύπωση πως οι γάτες είναι τόσο πιο ανεξάρτητα και με τόσο ισχυρά ένστικτα πλάσματα, αφού τον σκύλο μπορείς να τον εκπαιδεύσεις ώστε να "καταπολεμήσει" τα ένστικτα του (πχ να το μαλώσεις όταν πάει να κρύψει φαγητό κάτω από το χαλί και έκτοτε να μην το ξανακάνει) ενώ οι γάτες πχ όσο και καλοταισμενες και να είναι πάντα θα αναζητούν θήραμα αφού είναι natural born predators. Γενικά είναι πολύ προικισμένες από την φύση, όπως και όλα τα αιλουροειδή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Η Κούκη όταν ήταν ημερών (δεν είχε μαμά, την βρήκα κάτω από ένα πεσμένο κλαδί δέντρου να κλαίει με μαύρο δάκρυ). Η Κούκη μεγάλωσε, και όταν ζεσταίνεται κοιμάται με τα πόδια στον αέρα (ακίνητα). Η Μπουμπού όταν ήταν ήρεμη (έχει γίνει αγρίμι πια, δεν κάθεται εδώ, δεν ανέχεται τις άλλες και έρχεται μόνο για να τρώει, είναι πραγματική αγριόγατα, δεν μπορούμε ούτε να την πλησιάσουμε). "Ποιος μ@λ@κας άνοιξε τα φώτα? Δεν βλέπετε ότι κοιμάμαι?" Η Λίζα (η δική μας Ναόμι). Γλυκιά και μυστηριώδης. 8 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Γενικά είναι πολύ προικισμένες από την φύση, όπως και όλα τα αιλουροειδή Δεν θέλω να χαλάσω το παραμύθι κανενός(ούτε το δικό μου) αλλά αυτά περί "ανεξαρτησίας" της γάτας νομίζω πως δεν ισχύουν.Η ανικανότητα της να εκπαιδευτεί σε σχέση με τον σκύλο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εγκεφαλική υπεροχή του δεύτερου. Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2023 από Grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Grey είπε Δεν θέλω να χαλάσω το παραμύθι κανενός(ούτε το δικό μου) αλλά αυτά περί "ανεξαρτησίας" της γάτας νομίζω πως δεν ισχύουν.Η ανικανότητα της να εκπαιδευτεί σε σχέση με τον σκύλο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εγκεφαλική υπεροχή του δεύτερου. Θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια. Αλλά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Ε τσακωθείτε λίγο ρε παιδιά. Μακ πισι έχουμε κάνει. Κσύλα ρετάλια έχουμε κάνει. Κομμουνιζμός καπιταλιζμός έχουμε κάνει. Σκυλιά γατιά δεν έχουμε κάνει. Μη βαριέστε, τσακωθείτε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, Grey είπε fusiongtr P Δεν θέλω να χαλάσω το παραμύθι κανενός(ούτε το δικό μου) αλλά αυτά περί "ανεξαρτησίας" της γάτας νομίζω πως δεν ισχύουν.Η ανικανότητα της να εκπαιδευτεί σε σχέση με τον σκύλο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εγκεφαλική υπεροχή του δεύτερου. Είναι πιο ανεξάρτητα πλάσματα ασχετα αν ο σκύλος έχει εγκεφαλική υπεροχή (διπλάσιο αριθμό νευρώνων σε σχέση με της γάτας απ' ότι διαβασα). Ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης, ο αδέσποτος σκύλος ή η αδέσποτη γάτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση