fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, manosx είπε Παντως αν η τεμπελια ηταν Ολυμπιακο Αγωνισμα εγω θα ερχομουν τεταρτος, γιατι σιγα μην κατσω τωρα να ανεβαινω σε βαθρα. Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως αύριο θα τα φτύσω από την κούραση. Έχει ΠΑΟ - ΑΕΚ και θα στηθώ στην καρέκλα ασούμε. Και μόνο που τους βλέπω να τρέχουν κουράζομαι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ πάντως αύριο θα τα φτύσω από την κούραση. Έχει ΠΑΟ - ΑΕΚ και θα στηθώ στην καρέκλα ασούμε. Και μόνο που τους βλέπω να τρέχουν κουράζομαι. Παρακολουθα τον Περεθ απο τους πρασινοι. Μια χαρα παιχτης, αλλα απο τρεξιμο ....δωρικος. Δε θα σε κουρασει καθολου. Απο τους δικοι σας δε ξερω ποιος τρεχει κ ποιος οχι, τι να σου πω.. Εμενα με γλιτωσε ο πατερας. Εφυγε τριημερο κ πηρε κ τα καναλια μαζι, οποτε δε θα δω τιποτε. Κ ετσι ουτε θα κουραστω να τους βλεπω να τρεχνε, ουτε θα ανεβασω παλμους Κυριακατικα. Λαρουσε φαση προβλεπεται 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Απο τους δικοι σας δε ξερω ποιος τρεχει κ ποιος οχι, τι να σου πω.. Άστο να πάει στο διάολα. Μόνο ο τέρμας κάθεται, οι άλλοι σκοτώνονται. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση