Nekkon Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Όσο παει και βελτιώνεται ο ήχος, χωρίς καν τη χρήση ενισχυτή, ως προενίσχυση. Εδώ χρησιμοποιώ ένα blues breaker πετάλι για τελευταίο, ώστε να μου κάνει tone shaping, και σπρώχνω με ένα odr. Παίζω με SG. Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzpanth.mp3 4.53 MB · 31 downloads Και εδω χρησιμοποιώ ένα plexi πετάλι ως τελευταίο, και μπουστάρω με διάφορα od πετάλια. Εδώ με στρατ. Your browser does not support the HTML5 audio tag plexiblues.mp3 7.04 MB · 33 downloads Κατά τη γνώμη μου, η SG ακούγεται σούπερ! 1 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Κατά τη γνώμη μου, η SG ακούγεται σούπερ! Η SG εδώ παίζει μόνη της μπάλα. Με τη στρατ ιδρωσα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Όσο παει και βελτιώνεται ο ήχος, χωρίς καν τη χρήση ενισχυτή, ως προενίσχυση. Εδώ χρησιμοποιώ ένα blues breaker πετάλι για τελευταίο, ώστε να μου κάνει tone shaping, και σπρώχνω με ένα odr. Παίζω με SG. Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzpanth.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag 4.53 MB · 116 downloads Όπως σου είπα αυτό είναι ό,τι καλύτερο ανέβασες ποτέ στο νοιζ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γιώργο ο ήχος στο κλιπ με την SG είναι καταπληκτικός. Παράκληση προς όλους. Βρε παιδιά μην κάνετε παράθεση με κλιπς μέσα, δέκα λεπτά έκανε να μου ανοίξει η προηγούμενη σελίδα. Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Καλός βγήκε όντως. Και σε αίσθηση όταν παίζω είναι εξαιρετικός. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παράκληση προς όλους. Βρε παιδιά μην κάνετε παράθεση με κλιπς μέσα, δέκα λεπτά έκανε να μου ανοίξει η προηγούμενη σελίδα. Σε κάθε παράθεση, για αγνωστο λογο, τα πολλαπλασιάζει επί 4 τα κλιπς. Μήπως φταίει που σε κανένα δεν επαιξα με τελε. Ο ιός της τελε? Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2023 από gkourmoul1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σε κάθε παράθεση, για αγνωστο λογο, τα πολλαπλασιάζει επί 4 τα κλιπς Και δεν φορτώνει με τίποτα η σελίδα μετά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Εμενα ηταν στα 2Χ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Γιώργαρε @gkourmoul1, η SG άλλο πράγμα. Το λέει και το όνομα. Super George. Καμία σχέση, μιλάμε 3x επίπεδο από τα άλλα κλιπ για εμένα. Δυναμικές, χρώματα, ετραγουδάει ρε παιδάκι μου! (Βέβαια είπαμε, κιθάρα δεν παίζω εγώ, δε μετράει η γνώμη μου όσο άλλων, αλλά αφού με εντυπωσίασε, το λέω.) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Να 'σαι καλά Γιωργο, και φυσικα η γνώμη σου μετρά εξίσου. Η SG είναι μια πολύ προικισμένη κιθάρα. Εκτός από το ότι είναι η πιο ευκολοπαιχτη της παρέας (τη χαϊδευω και παιζει μόνη της, κυριολικτικα), φοράει ένα τέλειο σετ μαγνητών (gibson t-type) το οποίο κάνει μεγάλη διαφορά, κυρίως στην αίσθηση και στην αμεσότητα του ήχου καθώς παίζω. Με διάφορα οι αγαπημένοι μου διπλοί μαγνήτες, καθώς έχουν τις δυναμικές ενός μονου. 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση