fatalv Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ακόμα μερικά κλιπ με στρατ Your browser does not support the HTML5 audio tag clip5.mp3Fetching info... Your browser does not support the HTML5 audio tag clip8.mp3Fetching info... Your browser does not support the HTML5 audio tag clip7.mp3Fetching info... Your browser does not support the HTML5 audio tag clip6.mp3Fetching info... Your browser does not support the HTML5 audio tag echoestsakalis.mp3Fetching info... Your browser does not support the HTML5 audio tag clip9.mp3Fetching info... και μια τελεια καμπινα που μολις βρήκα (2x12 greenback + 65marshall) Your browser does not support the HTML5 audio tag clip10.mp3Fetching info... Το προτελευταίο (1:06) και το τελευταίο κλιπ έχουν ηχάρα. Όχι, ότι τα άλλα πάνε πίσω δηλ.. 15 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Crazy tube circuits, vs audio, jam Η μία καλύτερη από τις άλλες... Και κάτι σημαντικό που προσφέρει ο Τσακάλης Το έχει και ο JAM αυτό ;) 15 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2023 από FatalV 2 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι σημερινές δοκιμές είναι οι πιο ενδιαφέροντες. Χρησιμοποίησα την προενίσχυση τεσσάρων ενισχυτών μου (απο το send εδωσα στο multicab). ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DUMMY LOAD Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΑΣ! Έκανα βλακεία και χρησιμοποίησα ένα delay ρίχνει πολύ την ένταση και "σκοτώνει" τον ήχο. Και, δυστυχώς, έσβησα το project. Με dsl5 χωρίς πετάλια, και με τελεκαστερ. Στο τελος δοκιμάζω διαφορα presets με καμπίνες. Your browser does not support the HTML5 audio tag dsltsakalis.mp3 Με origin20 με διαφορα πεταλια, και τελεκαστερ Your browser does not support the HTML5 audio tag origin2tsakalis.mp3 Με tubemeister 18 χωρίς πετάλια και με τελεκαστερ Your browser does not support the HTML5 audio tag tubemeistertsakalis.mp3 Με laney IRT, χωρίς πετάλια και με les paul Your browser does not support the HTML5 audio tag irttsakalis.mp3 Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2023 από gkourmoul1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 53 λεπτά πριν, FatalV είπε Το έχει και ο JAM αυτό ακριβως. και σχεδον ολοι οι κατασκευαστες handmade 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Οι σημερινές δοκιμές είναι οι πιο ενδιαφέροντες. Χρησιμοποίησα την προενίσχυση τεσσάρων ενισχυτών μου (απο το send εδωσα στο multicab). ontvς ενδιαφεροντα. το μονο που δεν μου εκατσε ηταν με τον origin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, FatalV είπε Το έχει και ο JAM αυτό ;) Και η vs audio έχει κάτι ανάλογο. Αγόρασα προ καιρού ένα μεταχειρισμένο fuzz από την εν λογω εταιρία. Πρώτες μέρες χρήσης, παρατήρησα ότι είχε κάποιο σημαντικο πρόβλημα ο ήχος. Επικοινώνησα μαζί τους, τους το έστειλα, το έφτιαξαν (ρύθμιση ήθελε εσωτερικά), και μου το έστειλαν ξαναπισω, και με νέο κουτί (ενώ τους το έστειλα με το ορίτζιναλ κουτί). Πλήρωσα μόνο τη μεταφορική για να το στείλω, και τίποτα άλλο. Μου είχαν εξηγήσει, ότι θα μου το αντικαταστήσουν εάν δεν φτιάχνει. Σοβαρή αντιμετώπιση πελάτη. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω κλείσαμε από θέμα ήχου. Εβαλα μόνιμα τον Η&Κ στο γραφείο, και έριξα την προενισχυση του στον τσακάλη, από το send. Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesTM18.mp3 Επεξεργασμένο 27 Απριλίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομίζω κλείσαμε από θέμα ήχου. Να γελάσω τώρα ή μετά από λίγες μέρες....; Υ.Γ. χωρίς πλάκα τώρα.... μήπως είναι πολύ κομπρεσαρισμένος ο ήχος σου; Επεξεργασμένο 27 Απριλίου 2023 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Να γελάσω τώρα ή μετά από λίγες μέρες....; Άστο 2 μέρες και μετά 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Υ.Γ. χωρίς πλάκα τώρα.... μήπως είναι πολύ κομπρεσαρισμένος ο ήχος σου; Αρκετά, διότι τον έχω μέσα σε κλιπ και είναι πολύ ευαίσθητος στην πενα. Έχω και διακυμάνσεις σε εντάσεις,.διότι άλλαζα πολλες ρυθμίσεις παίζοντας. Μόνος του ακούγεται έτσι (με πολύ λιγότερο compression) Your browser does not support the HTML5 audio tag H&K.mp3 (εν τελει ξανανέβασα το κλιπ, χωρίς το κομπρέσιον του daw, για να σου κανω το χατήρι) Επεξεργασμένο 27 Απριλίου 2023 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2023 Στις 27/4/2023 στις 8:25 ΜΜ, gkourmoul1 είπε Εβαλα μόνιμα τον Η&Κ στο γραφείο, και έριξα την προενισχυση του στον τσακάλη, από το send. λιγο συμμαζεμα και εισαι οκ. να δειξεις και στην γυναικα οτι εισαι νοικοκυρης εφοσον τα χεις στο σαλονι...... ο ενισχυτης πολλα γουστα με αυτο το μπλε φως. φτιαχνει κλιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2023 Όσο παει και βελτιώνεται ο ήχος, χωρίς καν τη χρήση ενισχυτή, ως προενίσχυση. Εδώ χρησιμοποιώ ένα blues breaker πετάλι για τελευταίο, ώστε να μου κάνει tone shaping, και σπρώχνω με ένα odr. Παίζω με SG. Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzpanth.mp3 Και εδω χρησιμοποιώ ένα plexi πετάλι ως τελευταίο, και μπουστάρω με διάφορα od πετάλια. Εδώ με στρατ. Your browser does not support the HTML5 audio tag plexiblues.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση