12plus Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Εγώ κανά δίωρο τη μέρα γενικώς. Υπάρχουν βέβαια φορές που δν παίζω καθόλου, όπως κ άλλες που παίζω πιο πολλή ώρα. Αναλόγως τα κέφια κ τις λοιπές υποχρεώσεις. Πάντως δν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ πως μπορεί να χάσω επαφή με τα πλήκτρα μου. Θυμάμαι πέρσι στις πανελλήνιες που δν είχα παίξει καθόλου για κανένα μήνα - ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Εξαρταται την ημερα, αλλα προσπαθω να ειναι μιση ωρα ασκησεις τεχνικης ( hanon κλπ ) και αλλη μιση ωρα ασκησεις χαλαρωσης για να "δεσουν" τα χερια. Πιστευω πως μετα απο τοσα χρονια που παιζω και λογω συνεχομενων προβων, δεν χρειαζομαι κατι παραπανω, ουτε κατι λιγοτερο, για να συντηρησω τα χερια μου και να μην κινδυνευω απο παθησεις των χεριων. Εξαλλου, οι κανονικες σπουδες στο πιανο, αναλαμβανουν την προοδο..δεν χρειαζεται να την κανω μεσα απο κανα ορθοπεδικο κεντρο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 εεε καμια ωριτσα την εβδομαδα. Καλα δεν ειναι; :D :D τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 εεε καμια ωριτσα την εβδομαδα. Καλα δεν ειναι; :D :D Να κανεις ορειβασία;;;Ναι καλα είναι :D :D :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Περίπου κανα δίωρο την ημέρα.Σαββατοκύριακα που παίζει ελεύθερος χρόνος κανα πεντάωρο. (Οπα μάγκες,τώρα το πήρα γραμμή,έχω postαρει σε λάθος thread,ανήκω στους τουμπαναραίους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Καθημερινές 1-2 ώρες μετά τις 9-10 το βράδυ λόγω δουλειάς. Τα σαββατοκύριακα 4-5 ωρες ημερησίως γιατί θα με βαρέσει και ο Δάσκαλος Δευτέρα απόγευμα στο μάθημα :lol: :lol: . Βέβαια εξαρτάται.... υπάρχουν βδομάδες ή και μήνες που κυλάνε έτσι, και υπάρχει βδομάδα ή και 2 μήνες (τώρα τελευταία, που πάλευα και με το σπίτι) που ακουμπάω 2 ώρες την βδομάδα κιθάρα... :cry: και συνήθως Κυριακές :cry: :cry: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Πίσες ώρες κάνετε εξάσκηση ή γενικότερα έχετε επαφή με το -μουσικό- όργανό σας καθημερινά? Πόσες θεωρείτε ότι είναι αρκετές? μεσα στην μερα σπαστα θα συμπληρωσω τουλαχιστον μιαμισυ ωρα και πολυ παραπανω οταν εχω κεφια (π.χ σαββατο επαιζα για κανενα 7ωρο και εγραψα και μουσικη),προσωπικα εγω δεν μελεταω κλιμακες και arpegios και λοιπα απλα βελτιωνω τον εαυτο μου παιζωντας συνεχως οτιδηποτε απο τραγουδια μεχρι δικα μου θεματα τα πολλα πολλα θεωρητικα και τις ασκησεις τα εχω αφησει αφου ξερω τι μου γινεται και ξερω τι ζηταω απο μενα και το οργανο πλεον.παρολο αυτα ομως πιστευω και με μια ωρα μελετης με πληρης προσηλωση την ημερα μπορεις να γινεις παιχταρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 εγω στην παρουσα φαση παιζω καθημερινα ενα 5ωρο κλασσικη για να βγει το πτυχιο και οτι περισσευει το αφιερωνω στην ηλεκτρικη (κανα 2-3 ωρο)... το καλο του να εισαι φοιτητης...εχεις οσο χρονο θελεις στη διαθεση σου :lol: :lol: -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δυστυχώς πλέον , δεν ασχολούμαι παρα μονο κανα 3 ωρο συνολικά την εβδομάδα. και 2 ωρες πρόβα μια φορα την εβδομάδα. Μπορώ και στέκομαι μόνο και μόνο επειδή μελέταγα πολλές ώρες μικρός, και η θεωρία που ξέρω, Εχω παρατήσει τελείως το πιάνο κάτι που με στεναχωρεί αφάνταστα αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μονο με το αρμόνιο, και αυτό λόγω συγκροτήματος ασχολουμαι εκτλεστικά, αλλιώς αν δεν είχα λόγο δεν θα μελέταγα καθόλου, Αντε να έγραφα κανα κομματάκι στο sonar που τώρα όυτε αυτό δεν προλαβαίνω να κάνω. Κρίμα, είχα ένα ταλέντο στη ζωή μου και του γύριαα την πλάτη, για την καθημερινότητα και τον καταναλωτισμό, Ζηλευω όσους κατάφεραν να εργάζονται στη μουσική , να είναι η δουλειά τους (καθηγητές, συνθέτες, σολιστ ακόμα και άλλες εργασίες) γιατι είναι συνέχεια κοντά της. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Εμμμμ, αυτά είναι τα ωραία με τα drums και τις κιθάρες, ενώ αν κάνεις 5-6 ώρες εξάσκηση φωνή........ κλαφ'τα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση