trolley Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, manosx είπε Το εβαλα να παιζει και μου φυτρωσε φαβοριτα μεχρι το πηγουνι Είναι ο πρώτος δίσκος που μετατρέπει τον ακροατή σε Κόκκοτα. (το έβαλα και εγώ να παίζει, ωραίο είναι, αλλά οι .... είναι καλύτεροι) Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2023 από trolley Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, trolley είπε Είναι ο πρώτος δίσκος που μετατρέπει τον ακροατή σε Κόκκοτα. δεν παρατήρησα κανένα σύμπτωμα, εκτός από το να θέλω να παρατήσω την κιθάρα δια παντός με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν παρατήρησα κανένα σύμπτωμα, εκτός από το να θέλω να παρατήσω την κιθάρα δια παντός Εντάξει.... δεν είναι τόόόόσο καλοί. Αφού δεν τα παράτησες τόσα χρόνια, είναι αμφίβολο ότι θα το πράξεις τώρα. Θα ακούσω πάντως και άλλους δίσκους τους, κακώς τους είχα γεωμένους τόσες δεκαετίες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Ενας φιλος (μπασιστας και λουθιερ) που ζουσε Ολλανδια (R.I.P.) και γνωρισε τον Akkerman, μου ελεγε τα καλυτερα για αυτον. Εξωπραγματικος. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 αυτά τα βίντεο μέσα στον πύργο, αλλά και τα πρώτα λαιβ είναι απίστευτα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση