gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτι διαφορετικό που μόλις τελείωσα. Πάνω στα "κρουστά" έχτισα κάποιες μελωδίες. Εντελώς αυτοσχεδιαστικό... Your browser does not support the HTML5 audio tag something different.mp3 Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2023 από gkourmoul1 6 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Κάτι διαφορετικό που μόλις τελείωσα. Πάνω στα "κρουστά" έχτισα κάποιες μελωδίες. Εντελώς αυτοσχεδιαστικό... Σίγουρα κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχεις συνηθίσει. Το άκουγα και μου άφηνε μια περίεργη αίσθηση σαν να άκουγα κάτι από soundtrack με "οσμή" Vangelis- ξέρω ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτό μου ήρθε στο κεφάλι. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Κάτι εφέ από πιάνο βρήκα και τα χρησιμοποίησα ως "κρουστά" και "μπάσο". Έβαλα δυο κιθάρες δεξιά αριστερά (ρυθμική και lead, υποτίθεται), ενα σολακι συνθ, και λίγα εφέ. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Διαφορετικό σίγουρα, αλλά πολύ ωραίο. Έχω ένα kontakt sampled instrument που θα ταίριαζε απίστευτα για κάτι πιο κινηματογραφικό βέβαια. Μου ήρθαν πολλές ιδέες. Να κάνεις κι άλλα τέτοια, βγάζεις έμπνευση! Χρόνια πολλά κιολας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ Άλεξ! Από το the giant piano στο kontact είναι οι ήχοι. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Πολύ ξεχωριστό και όμορφο Γιώργο Μου άρεσε πολύ ο ευρηματικός τρόπος που χρησιμοποίησες τα κρουστά εφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Ωραιος ο παιχτης! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Διαφορετική μίξη, με κάποια αλλαγές σε ήχους. Your browser does not support the HTML5 audio tag something different2.mp3 Επεξεργασμένο 24 Απριλίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Διαφορετική μίξη, με κάποια αλλαγές σε ήχους. καλύτερο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα....., αλλά σαν αυτοσχεδιαστικό, της στιγμής, για ξεκάβλωμα, για πειραματισμούς κ.τ.λ. κ.τ.λ... μια χαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση