Ippo Makunouchi Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Έγραψα και στους έλληνες μπασίστες αλλά ελπίζω σε περισσότερες απαντήσεις. Θα ήθελα τη γνώμη σας για 3 κεφαλές. Βρίσκω στην ίδια πάνω κάτω τιμή τις παρακάτω Ampeg Micro Vr Mark Bass Little Mark iii Gallien Krueger 1001 RB Θα συνδεθουν σε μια 15αρα καμπίνα Ampeg SVT 15E. Θέλω χρώμα στον ήχο μου και ας πούμε ότι κυνηγάω κάτι πιο vintage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Καλώς ήρθες Ippo. Στο παρελθόν είχα Mark Bass (combo 2X10), τώρα έχω Gallien Krueger... Ο Mark Bass ήταν θεϊκός, τρομερά παραμετροποιήσιμος και έβγαζε και το πιο vintage που θες. Τον έδωσα λόγο βάρους και πήγα σε GK λόγω κιλών και για κανέναν άλλο λόγο. Και οι τρεις είναι μια χαρά ενισχυτές. Ο Ampeg είναι μια σταθερή αξία, ο ΜΒ (IMHO) ηχητικά πιο πολύπλευρος και ο GK ένα πιστό πολυεργαλείο. Αν σε αντιλαμβάνομαι σωστά για το vintage, θα έλεγα ΜΒ- όχι βέβαια ότι ο Ampeg δεν κουβαλάει vintagίλα, αλλά πάντα στα αυτιά μου ήταν λίγο πιο "μέταλλος" (και όχι ότι δεν μου άρεσε). Δυστυχώς, τις "λεπτομέρειες" που ψάχνεις θα τις βρεις μόνο αν τους ακούσεις- το οποίο είναι μάλλον δύσκολο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ippo Makunouchi Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μήπως έχεις δοκιμάσει κάποια απ τις κεφαλές που ανέφερα; Δυστυχώς δεν έχει πέσει ποτέ καμία στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Δυστυχώς όχι, αλλά πάνω- κάτω σε σχέση με αυτά που έχω παίξει με τα συγκεκριμένα brands, οι ηχητικές κατευθύνσεις ήταν κοινές ανά εταιρία/ενισχυτή. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2023 Έχω παίξει τον Little Mark iii και τον GΚ 1001 RB 2-3 φορές μόνο αλλά πάντως σε ''full band'' live...Πολύ καλοί ενισχυτές και οι δύο,προσωπικά θα έδινα προβάδισμα στον Mark Bass...Για τον Ampeg (το συγκεκριμένο μοντέλο) δεν έχω ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,παίζω εδώ και 3 χρόνια με litle mark iii με μπάσο fender p bass mim 2018 και μια κάποια πετάλια,ο ήχος είναι φανταστικός,συν κάποια ακόμα πετάλια που πρόσθεσα αργότερα. Επεξεργασμένο 13 Μαΐου 2023 από κωνσταντινος2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση