fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, manosx είπε Ενας εγκεφαλος ελεγχει μπασο- κιθαρα, κανενας αυτοσχεδιαστικος περιορισμος σε επιπεδο φορμας και αρμονιας, τωρα του ηρθε να παει στην πιο μακρυνη μετατροπια που υπαρχει, και τωρα θα ακολουθησει και η γραμμη του μπασου. Ναι, αλλά θα λείψει η επικοινωνία μεταξύ αυτοσχεδιαστών. Πώς θα τσιμπήσει ο μπασίστας την μετατροπία της κιθάρας, και τι θα κάνει? Θα ακολουθήσει, ή μήπως της δώσει άλλη τονικότητα από αυτήν που ήθελε ο κιθαρίστας? Επεξεργασμένο 17 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 πάντως Stanley Jordan δεν με αρέ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε πάντως Stanley Jordan δεν με αρέ Εγω για λιγο καιρο λεω να μη δηλωνω τι μαρες κ τι οχι 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, billaraskats27 είπε Εγω για λιγο καιρο λεω να μη δηλωνω τι μαρες κ τι οχι Αρες μαρες 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αρες μαρες Ποιο σαρές τελικά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LK είπε Δίσκο κανενός απο τους δύο δεν θα αγόραζα , αλλά είναι εντυπωσιακοί. Ο Mancuso και να θες να αγοράσεις δίσκο του, δεν έχει ουσιαστικά μπει ακόμα στο σπορτ. Απλά μένεις αποχαυνωμένος με αυτά που παίζει σαν αυτοσχεδιαστής.. που όσο μοναδικός κι αν φαίνεται ότι είναι (και είναι), άλλο τόσο δεν θα λέει και πολλά από μόνο του αν δεν αρχίσει να φτιάχνει και τη δική του μουσική που θα πλαισιώσει το κιθαριστικό του χάρισμα και την αυτοσχεδιαστική του δεινότητα. Ο Hunter τώρα είναι άλλη ιστορία. Πέρα από το ότι είναι από τους μεγαλύτερους ανωμαλάρες στην ιστορία του οργάνου, πλέον έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μουσικά. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η ιστορία του, όσο και κομμάτια της δισκογραφίας του, για αυτό και θα σου ελεγα να αρχίσεις να ακούς albums του (και εγώ στη διαδικασία είμαι, δεν τα έχω εξερευνήσει όλα). Ενδεικτικές προτάσεις: "Let The Bells Ring On" και "Everybody Has A Plan Until They Get Punched In The Mouth". Αγνή και όμορφη μουσική. Επεξεργασμένο 17 Απριλίου 2023 από fusionakis 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, fusionakis είπε Ο Mancuso και να θες να αγοράσεις δίσκο του, δεν έχει ουσιαστικά μπει ακόμα στο σπορτ. Απλά μένεις αποχαυνωμένος με αυτά που παίζει σαν αυτοσχεδιαστής.. που όσο μοναδικός κι αν φαίνεται ότι είναι (και είναι), άλλο τόσο δεν θα λέει και πολλά από μόνο του αν δεν αρχίσει να φτιάχνει και τη δική του μουσική που θα πλαισιώσει το κιθαριστικό του χάρισμα και την αυτοσχεδιαστική του δεινότητα. Ο Hunter τώρα είναι άλλη ιστορία. Πέρα από το ότι είναι από τους μεγαλύτερους ανωμαλάρες στην ιστορία του οργάνου, πλέον έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα μουσικά. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η ιστορία του, όσο και κομμάτια της δισκογραφίας του, για αυτό και θα σου ελεγα να αρχίσεις να ακούς albums του (και εγώ στη διαδικασία είμαι, δεν τα έχω εξερευνήσει όλα). Ενδεικτικές προτάσεις: "Let The Bells Ring On" και "Everybody Has A Plan Until They Get Punched In The Mouth". Αγνή και όμορφη μουσική. Φοβερό σχόλιο. Προσυπογράφω και με τα δύο μου χέρια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Για όσους δεν το έχετε ακούσει, ιδού ένα δικό του original παιγμένο live 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Jazzjoker είπε Για όσους δεν το έχετε ακούσει, ιδού ένα δικό του original παιγμένο live παρα πολύ ωραίο. Για μιά φορά.. Είμαστε στο 2023. Αν το ρολόι έδειχνε 1979 θα το είχα στο repeat. Δίσκο δεν θα αγόραζα. Σε Live θα πήγαινα. Τα είπαμε εδώ...: με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Για όσους δεν το έχετε ακούσει, ιδού ένα δικό του original παιγμένο live Πολύ ωραίο αυτό. Και πέρα από τα κιθαριστικά, οι μπασοτύμπανοι το "κέντησαν" εξαιρετικά. Από αυτά που γουστάρει ο Στράτος για να στρώνεις δάκτυλα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση