gmoukou Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Grey είπε Ξεκινώ... Ακόμα θυμάμαι τη χρονιά που βγήκε ο δίσκος (με πέτυχε σε μια πολύ ιδιαίτερη ηλικία με όλα τα επακόλουθά της) και το συγκεκριμένο κομμάτι έπαιζε δε ξέρω και γω για πόσο καιρό στο repeat (πως γλύτωσα το τατουαζ dreamtheater ενας θεός ξέρει.....ΦΙΟΥ) για όλους τους λόγους που ανέφερες, αλλά, κυρίως για το αγαπημένο σημείο με τον παρακάτω στίχο:And still life pushes on With or without you We've got to carry on Our will, will guide us to A place where we belong Know there lies the truth I am the believer who gives purpose on to you Παρ΄ 'ολα αυτά, να βάλω και γω κάτι (πολύ έξω απο αυτά που παραθέσατε) απο έναν πολύ αγαπημένο μου: 5 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Δεν παιζω. Νομιζα πως βαζουμε μονο προγκ κ χαρντροκ 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Και εγώ αυτό έκανα παιδιά οταν έπαιζα σαν dj,οταν ήθελα να σχολάσω και είχα ενα μαγαζί γεμάτο πιωμένους,έβαζα progressive.Σε μισή ωρά,σε 2 δηλαδή κομμάτια,άδειο το μαγαζί.Μου έλεγε ο ιδιοκτήτης,ρε μ@λ@κας είσαι,του έλεγα μου τα ζήτησαν και έπρεπε να τα παίξω.Σημερα έχουμε πιεί και απο τα σιφώνια.Δέν το γυρίζουμε σε αμέρικαν μπάρ,μπάς και μαζευτεί κόσμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, gmoukou είπε And still life pushes on With or without you We've got to carry on Our will, will guide us to A place where we belong Know there lies the truth I am the believer who gives purpose on to you Είναι και πως το ντύνουν μουσικά το σημείο οι κερατάδες... Καλά,ο LaBrie κεντάει στιχουργικά σε ολόκληρο το τραγούδι. Sorry,you must excuse me I 've painted my own Mona Lisa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, billaraskats27 είπε (Αγνοειστε το ταμπουρο στο δευτερο κ ακουστε τον αληταρα να κενταει) Nuno ρε φίλε... Μεγάλη καψούρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2023 Διαλεξα ενα τουρλου απο πολυ αγαπημενες μπαντες/μουσικους που ετυχε να ακουω αυτη τη βδομαδα, πολυ μου αρεσει η ιδεα του ενος κομματιου που σε βαζει πληρως στο πνευμα. Kαι αφου εχετε μαζευτει οι progαδες εδω σας διαλεξα και ενα progressive bluegrass διαμαντι απο Punch Brothers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση