dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 να παίζει πειστικά.....Slash ε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε να παίζει πειστικά.....Slash Να παίζει μόνο του? Να πάρεις σεσιονά. Αλλά για freeware δεν ξέρω κανέναν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Θυμάμαι το Amplitube έχει "επίσημους" ενισχυτές με υπογραφή του Slash. Τους είχα... δοκιμάσει, ας πούμε, τσάμπα. Κατάλαβες. Αλλά για freeware δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Τους είχα... δοκιμάσει, ας πούμε, τσάμπα. Κατάλαβες. Link έχουμε ή μόνο λόγια είμαστε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 midi θέλω δεν το θέλω για μένα δεν θα παίξω εγώ Θέλω να το δώσω να παίζει στην Αναστασία στο musescore και όταν λέω φρεε δεν εννοώ σπασμένο η χακαρισμένο βρήκα πχ ένα αλλά θέλει να έχεις πληρες kontakt με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε midi θέλω δεν το θέλω για μένα δεν θα παίξω εγώ Θέλω να το δώσω να παίζει στην Αναστασία στο musescore Ποια είναι η Αναστασία? Θέλεις guitar vst? Αν βρεις οποιοδήποτε freeware, πέρνα το μέσα από κάποια guitar amp and pedals σουίτα (πχ amplitube, bias, guitar rig, κλπ), και όταν φτιάξεις ήχο Slash, στείλε της τα patches. EDIT: Κάποιο από αυτά δεν σου κάνει? https://hiphopmakers.com/best-free-electric-guitar-vst-plugins?utm_content=cmp-true Επεξεργασμένο 13 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ποια είναι η Αναστασία? Θέλεις guitar vst? Αν βρεις οποιοδήποτε freeware, πέρνα το μέσα από κάποια guitar amp and pedals σουίτα (πχ amplitube, bias, guitar rig, κλπ), και όταν φτιάξεις ήχο Slash, στείλε της τα patches. EDIT: Κάποιο από αυτά δεν σου κάνει? https://hiphopmakers.com/best-free-electric-guitar-vst-plugins?utm_content=cmp-true ναι βρε Στράτε αυτά είναι ντεμεκ τα 25. Εναν να μου πει πάρε αυτό δουλεύει. Δεν έχω πολυτέλεια να ψάχνω και να ανεβοκατεβάζω 25 ψιλομούφες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Ποιος slash, ΜΟΝΟ ΤΕΛΕ λαιμαι https://labs.spitfireaudio.com/peel-guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εναν να μου πει πάρε αυτό δουλεύει. Δεν έχω πολυτέλεια να ψάχνω και να ανεβοκατεβάζω 25 ψιλομούφες Αααα, δεν έχω εμπειρία. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, manosx είπε Ποιος slash, ΜΟΝΟ ΤΕΛΕ λαιμαι https://labs.spitfireaudio.com/peel-guitar αυτό το κατέβασα, αλλά δεν το βλέπω μεσα στο κουβέις Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αααα, δεν έχω εμπειρία. τα δοκίμασα, όλα 32μπιτα είναι και κανα δυο 64άρια ακουστική με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση