Προς το περιεχόμενο

Behringer FBQ2496


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς σας εμπειρία από το συγκεκριμένο;

 

http://www.behringer.com/FBQ2496/index.cfm?lang=ENG

 

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα feedback destroyer για το προβάδικο γιατί ο τραγουδιάρης δεν την παλεύει άλλο. Με το που τα χώνω στην κονσόλα να ακουστεί και αυτός λιγάκι, αρχίζουν οι μικροφωνισμοί.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Kwstas δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοι πράγμα αλλά δεν θεωρώ ότι είναι καλή λύση. Όχι γιατί είναι behringer αλλά γιατί θεωρήτικά το προβάδικο είναι ένας ελεγχόμενος χώρος που μπορείς να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου χωρίς να χρειάζεται να περάσεις τη φωνή από ένα σύνολο notch filters για να αποφύγεις τους μικροφωνισμούς. Δεν ξέρω ακριβώς πως και τι τραγουδάει ό τραγουδιάρης που αναφέρεις, αλλά νομίζω παίζοντας με τη θέση (+προσανατολισμό) του μικροφώνου και των ηχείων και αναγκάζοντάς τον να πλησιάσει λίγο ακόμα το μικρόφωνο το πρόβλημα μπορεί και να αντιμετωπίζεται.

 

Το λέω αυτό γιατί αν είναι να ανεβάσεις εντάσεις βασιζόμενος στο feedback destroyer αυτό με τη σειρά του θα αρχίσει να "κατεβάζει" όποια συχνότητα πάει να μικροφωνίσει με απρόβλεπτο αποτέλεσμα για τη συνολική φασματική απόκριση στο κανάλι της φωνής. Νομίζω το σωστό είναι κάτι τέτοιο να το έχεις σαν "ζώνη ασφαλείας" παρά για να παίζει συνέχεια. Η τουλάχιστον χρησιμοποίησέ το σαν eq για να "ρίξεις" 2-3 συχνότητες και μην το αφήνεις να κάνει του κεφαλιού του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά το συγκεκριμένο έχει κα παραμετρικό eq γιαυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν αγορά! Να σαι καλά πάντως Χαρίλαε, μόνο εσύ απάντησες στο θέμα μου, μόνο εσύ μ' αγαπάς! :)

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου