cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε 2) Δε μ'αρεσει καθολου το χαλι πανω απο το οποιο πρεπει να παιξουμε Βάλε τόνο στο bolt για να καταλάβουμε τι εννοείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Βάλε τόνο στο bolt για να καταλάβουμε τι εννοείς... Δε το'χα σκεφτει. Αν το ειχα, θα εγραφα παλι χωρις τονο επιτηδες Αντε να το γραψω κεφαιλαια μπας κ το καταλαβετε ΧΑΛΙ Στη ληγουσα ειναι ο τονος Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2023 από billaraskats27 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Δεν παιζω. Επαιξα σ αυτνης κομματι και το εκανα κυριο (το κομματι). Τοχω και φατσα καρτα ακομα στο γιουτ. Δεν... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 48 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα δώρα τα δίνει η (ο) Αδαμ. Θες κανα μήλο Zagorin? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Δεν παιζω. Επαιξα σ αυτνης κομματι και το εκανα κυριο (το κομματι). Τοχω και φατσα καρτα ακομα στο γιουτ. Δεν... Εκεινο ηταν ριμιξ. Εκει της λες ευθεως, κοπελια χρειαζεσαι τη μαεστρια μου για να αποκτησεις ενδιαφερον. Τωρα της λες ευθεως κοπελια με ενα σολο δε σωζετσι το κομματις.. Πλακα πλακα δε τη ξερω καθολου την κοπελα κ τις μουσικες της. Αυτο που ακουσα για τον τελευταιο διαγωνισμο (του γκιταρ σολο) δε μου αρεσε να παιξω κατι ενδιαφερον απο πανω. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, billaraskats27 είπε Πλακα πλακα δε τη ξερω καθολου την κοπελα κ τις μουσικες της. Αυτο που ακουσα για τον τελευταιο διαγωνισμο (του γκιταρ σολο) δε μου αρεσε να παιξω κατι ενδιαφερον απο πανω. Ε ακου και το παλιο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billaraskats27 είπε δε μου αρεσε να παιξω κατι ενδιαφερον απο πανω. Άκουσε ακριβώς τα ίδια ακκόρντα στο 5:43, μήπως πάρεις καμιά ιδέα. Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Εγώ παλιά ήθελα την Εύη ADAM. Και τώρα δεν θα με χαλούσε. Χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άκουσε ακριβώς τα ίδια ακκόρντα στο 5:43, μήπως πάρεις καμιά ιδέα. Μόνο τα ακορντα είναι το θέμα; Δηλαδή αν σου πω έγραψα ένα κομμάτι με ΦΑ, ΣΟλ, Λα μινόρε κ ΝΤΟ σου άρεσε ή όχι; , εσύ θα μου απαντήσεις; Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Δηλαδή αν σου πω έγραψα ένα κομμάτι με ΦΑ, ΣΟλ, Λα μινόρε κ ΝΤΟ σου άρεσε ή όχι; , εσύ θα μου απαντήσεις; ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΜ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση