fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Εγώ ήμουν τυχερός γιατί ούτε μου άρεσαν, ούτε τις είχα συνηθίσει μέχρι τότε. Έτσι ακριβώς και ο φίλος μου. Προτιμάει ουίσκυ, τσίπουρο και ούζο. Με τα ξηροκάρπια εγώ πάντως δεν τα πάω καλά. 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ρε Ντορτια Μανόρε ή μιτζόρε είναι αφτή? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Έτσι ακριβώς και ο φίλος μου. Προτιμάει ουίσκυ, τσίπουρο και ούζο. Με τα ξηροκάρπια εγώ πάντως δεν τα πάω καλά. Δε σου αρέσουνε ή αλλεργικό? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Δε σου αρέσουνε ή αλλεργικό? Δεν τα γουστάρω γενικά. Προτιμώ το ξεροσφύρι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ρε Ντορτια Καλή επιλογή. Εγώ θα έπαιζα ΡΕ Δωρεάν Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μανόρε ή μιτζόρε είναι αφτή? Η Ντορτια ειναι λυπητερη, οποτε ... μανορε. Στα εξηγω ωραια? Μαθε μπαλιτσα. . Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2023 από Spyros Delta 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν τα γουστάρω γενικά. Προτιμώ το ξεροσφύρι. Ναι μαζί σου. Αλλά παν όλα τα σιροπιαστα γλυκά που έχουν ξηροκαρπια ρε γαμωτη . Αυτό ήταν πλήγμα καθότι κ κοιλιοδουλος Επεξεργασμένο 7 Απριλίου 2023 από billaraskats27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Η Ντορτια ειναι λυπητερη, οποτε ... μανορε. Σωστόοοοος ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Η Ντορτια ειναι λυπητερη, οποτε ... μανορε. Στα εξηγω ωραια? Μαθε μπαλιτσα. . για λέγε γιατρέ, ξερή μινόρε? ή έχει κανά μπινελίκι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε για λέγε γιατρέ, ξερή μινόρε? ή έχει κανά μπινελίκι? Ξερη και στεγνη Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση