Nestoras Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Τι 7,00 € ευρώ του λέω;.... Η Σούπα μου λέει. Δεν έπαιρνα καμιά flying V καλλίτερα.... Ο (A)L(Bert) K(ing) είσαι; Επεξεργασμένο 9 Απριλίου 2023 από Nestoras 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LK είπε Σε κάθε περίπτωση αν σκεφτείς ότι πλέον το πiτόγυρο πήγε 5,00 €, φθηνές είναι οι Αμερικάνες οι fender. Φετος πιτογυρο 4 ευρω. Στην Παργα απο περυσι το ειχανε 4 και μεις εδω 3.5. Τα πραμματα ξεφυγανε αγαπητοι φιλι. Επεξεργασμένο 9 Απριλίου 2023 από ThomasSot 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Είνια φυσιολογικό να αυξάνονται οι τιμές και να μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, θα πρέπει να αυξηθεί το ωράριο εργασίας και θα πρέπει να αυξηθεί και το όριο ηλικίας, in fact θα πρέπει να μην υπάρχει τέτοιο όριο. Απόλυτα κατανοητό και θεμιτό. Εγώ στην Πάργα ήμουν το καλοκαίρι για ένα διάστημα και ενώ υπήρχε αύξηση των τιμών, δεν υπήρχε μείωση του κόσμου. Καταλαβαίνω πως υπάρχει πρόβλημα γι αυτούς που έχουν αποδοχές 500 ευρώ αλλά εδώ μιλάμε για παραγωγικές τάξεις. Οι παραγωγικές τάξεις κατανοούν και προσαρμόζονται στις αυξήσεις των τιμών. Οι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν προφανώς μιλάνε για άλλα πράγματα, για αισχροκέρδεια που προκύπτει από μεθόδευση και άλλα τέτοια γιατί απλά δεν ξέρουν να παράγουν πλούτο. Αν δεν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στις αυξήσεις από οποιοδήποτε αίτιο και να καλύπτει όλες του τις ανάγκες και τις επιθυμίες, για εμένα είναι ξεκάθαρο πως δεν κάνει κάτι καλά αυτός και πρέπει να το καταλάβει και να μην κατηγορεί κυβερνήσεις και τις αγορές. Μια χαρά είναι αυτά. Εσύ φίλε μου που διαβάζεις και δεν σου αρέσει κάτι στις κυβερνήσεις και την αγορά, σκέψου τι δεν κάνεις ΕΣΥ καλά και διόρθωσέ το. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Τις προαλλες περνωντας εξω απο ελληνικο μαγαζι εδω στο εξωτικο Bristol ειδα οτι ειχαν παει την σκεπαστη 22 λιρες (εικοσι δυο, 25 ευρω ελληνιστι) και δε λεω, μου ανοιξε λιγο η ορεξη, μου ηρθε ετσι μια λιγουρα για σωματικη βια και υλικες ζημιες ρε παιδι μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Λίγο τονα λιγο τ αλλο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Λίγο τονα Και ο τόνος ανέβηκε και το τόνερ. Σε ποιο αναφέρεσαι; Σόρρυ, δε βοηθάει κ ο καιρός... 25 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Φετος πιτογυρο 4 ευρω. Στην Παργα απο περυσι το ειχαμε 4 και μεις εδω 3.5. Τα πραμματα ξεφυγανε αγαπητοι φιλι. Ο Gianluigi Buffon έπιασε δουλειά σε γυραδικο; 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Φετος πιτογυρο 4 ευρω. Στην Παργα απο περυσι το ειχανε 4 και μεις εδω 3.5. Τα πραμματα ξεφυγανε αγαπητοι φιλι. Τουλάχιστον ινε ελληνικό χειροποίητο ή καταψυκτρα γερμανική οπως στο 90% των αθηναϊκών σουβλατζίδικων; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 To λάδι κινητήρα του αυτοκινήτου μου το έπαιρνα 24 ευρώ, από τα ακριβά τότε ημισυνθετικά και τώρα το βρίσκω έκπτωση 46 ευρώ από 64 το τετράλιτρο. Πραγματικά νιώθω πως το αυτοκίνητό μου, αν και πλέον παλιό, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Να μην παίρνει αέρα ο... και κυρίως να μην ξεχνιόμαστε (mod editing) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 E, αφου εχει ανεβει τοσο η τιμη στο λαδι μηχανης, πως να μην ακριβυνουν και τα σουβλακια ρε παιδια; Αμα βαλεις μαλιστα και το ποσο εχουν παει τα προστιμα για κακοποιηση αδεσποτων, τσαμπα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση