σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω. Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι Ντουκόχρωμα ή ρεπουλίνη; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ντουκόχρωμα ή ρεπουλίνη; Τι χρονιά είναι; Επεξεργασμένο 9 Απριλίου 2023 από billaraskats27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Αυτήν ναι. Την χτυπημένη με 1000αρικο ούτε με σφαίρες.... Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου... 23 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω. Τι είναι αυτή; Δεν πιστεύω να θες να σπρώξεις καμιά γιαπωνέζικη κόπια... 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου... Κοίτα στο μεταχειρισμένο κάνεις κάποιους συμβιβασμούς Ούτε εμένα θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Δεν με χαλάει πολύ πάντως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Τι χρονιά είναι; 78 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τι είναι αυτή; Δεν πιστεύω να θες να σπρώξεις καμιά γιαπωνέζικη κόπια... Μου φαίνεται μεγαλώνεις και η όραση ατονεί. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε 78 Ντουκόχρωμα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πέρνα την ένα στούκο βενετσάνο και σπρώξτη στον ΛΚ, ούτος είναι σα τη Πατούλη, μη δει χρυσό, απάνω του Θα τη πάρει ή θ' αρχίσει τα δικανικά; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Μου φαίνεται μεγαλώνεις και η όραση ατονεί. Sorry φίλος, τώρα έβαλα τα γυαλιά μου... Νόμιζα ότι έγραφε Greco και την πέρασα για lawsuit era guitar 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου... Ναι, αλλα αμα της βαλεις ενα μαυρο pickguard; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση