dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 να προσθέσω ότι η ταστοδουλειά στις δυο affinity δεν φτάνει τη δουλειά στην mason και ούτε στην λιωμένη dlx. Αλλά μετά από κάπου 10 χρόνια σίγουρα ήρθαν εκεί που έπρεπε. (αν και πάλι η Mason είναι γιαλί μπροστά σε όλες που έχω) Το μόνο που θα είχα να προσάψω είναι στην στρατο του 2013, είναι λίγο πιό λεπτό το σώμα και σε ένα τράκο σε ένα κράσπεδο έφυγε μια καλούτσικη φλούδα χωρίς να το καταλάβω. και μια είπε ο LK 170 η στρατο και 200 η τελε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Μην ξεχάσουμε και τις casio midi ....που έχω παίξει και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΄όργανα. ΚΑι συμφωνει και ο Stanley Jοrdan μαζι μου Αρε αθάνατα 80's!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε ΚΑι συμφωνει και ο Stanley Jοrdan μαζι μου Κ ο/η/το Στάνλεϋ Τζόρνταν πλέον . Τζεντερ φλουηντητη Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, billaraskats27 είπε Κ ο/η/το Στάνλεϋ Τζόρνταν πλέον . Τζεντερ φλουηντητη Ναι; Εχω χάσει επεισόδια; Εγώ τελευταία φορα που τον είδα ήταν στο Blind Date με τον Bruce Willis Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Ναι; Εχω χάσει επεισόδια; Εγώ τελευταία φορα που τον είδα ήταν στο Blind Date με τον Bruce Willis νομίζω δεν μπορούμε πλέον να ρωτήσουμε τον τελευταίο να εξακριβώσουμε 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Αν μπεις στον κόπο να το ψάξεις, εξηγα μας κ εμάς. Είναι πολύ πολύπλοκα πράγματα αυτά κ δε τα ψάχνω μονοσμ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Αν μπεις στον κόπο να το ψάξεις, εξηγα μας κ εμάς. Είναι πολύ πολύπλοκα πράγματα αυτά κ δε τα ψάχνω μονοσμ Μπά δεν ειναι του ενδιαφέροντος μου... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, LK είπε Μπά δεν ειναι του ενδιαφέροντος μου... τουλάχιστον φαντάζομαι δεν θα το πήγε στα άκρα όπως ο Walter/Wendy Carlos με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Τι δυση κι ανατολη... Μπειτε εδω Ολα 13.99 https://ursulon.shop/ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τι δυση κι ανατολη... Μπειτε εδω Ολα 13.99 https://ursulon.shop/ Εγώ μπήκα στο kitchen, και έχει και φθηνότερα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση