fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, LK είπε Είπα αν δεις την κιθάρα μόνο σαν εργαλείο...η harley benton είναι άψογη. Μόνο αν υποθέσουμε ότι είναι άψογη κατασκευαστικά, και με καλά υλικά hardware. Γιατί αν είναι να την πας για refret, πλαναρίσματα, και να αλλάξεις γέφυρες, μαγνήτες, κλειδιά, ηλεκτρικά, nut, κλπ, θα σου βγει Les Paul στο τέλος. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μόνο αν υποθέσουμε ότι είναι άψογη κατασκευαστικά, και με καλά υλικά hardware. Άμα την έπιασω εγώ στα χέρια μου θα νομίζεις ότι έπαιζει ο Χέντριξ ο Τζίμμυ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε ...και να αλλάξεις γέφυρες Οι γέφυρες φτιάχνονται, τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Οι γέφυρες φτιάχνονται, τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά. Αυτή η γέφυρα μου είναι παντελώς αδιάφορη. Στην Αθήνα οδηγεί δηλαδή στον πιο άχρηστο προορισμό αν με ρωτας . 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Αυτή η γέφυρα μου είναι παντελώς αδιάφορη. Στην Αθήνα οδηγεί δηλαδή στον πιο άχρηστο προορισμό αν με ρωτας . Ναι αλλά πας (πήγαινες...) και σε προορισμό την Λάρισα μέσω αυτής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Ναι αλλά πας (πήγαινες...) και σε προορισμό την Λάρισα μέσω αυτής... Και τι να πάω να κάνω στη Λάρισα ρε παλικάρι; "Σαράφη" έχει στα Τρίκαλα....και στην Νέα Υόρκη άμα λάχει. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε ρε παλικάρι; Σε ευχαριστώ....! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, LK είπε Και τι να πάω να κάνω στη Λάρισα ρε παλικάρι; "Σαράφη" έχει στα Τρίκαλα....και στην Νέα Υόρκη άμα λάχει. Και στη Φωκίωνος Νέγρη. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Παντως εγω αδερφια προσωπικα, οσες κιθαρες σκουεαρ η αλλες ανατολικες εχω παιξει (και εχω παιξει πολλες) σαν την φθηνοτερη αμερικανικη φεντερ, καμμια δεν ηταν. Μιλαμε για κιθαρες οπως τις περνεις απο το μαγαζι και οχι οπως τις τροποποιεις. Κατα τα αλλα εγω ειμαι με το Σαμη τον Παραγκα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Οι γέφυρες φτιάχνονται ... Οδοντίατρος? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση