fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε αυτόν δεν τον ξέρω. Παιχταράς. Να εδώ στα νιάτα του. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παιχταράς. Να εδώ στα νιάτα του. Μάλλον δεν έπαιζε bass music. Πρώτη φορά τον ακούω και με τετοια μπαντάνα... δεν πρέπει να έχασα πολλά. 3 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω να πω, ότι κερδίσαμε έναν μπασίστα, παρ' ότι "χάσαμε" έναν κιθαρίστα (αν πάντως παίζεις μπάσο ακόμα και στην μισή ποιότητα από ότι παίζεις κιθάρα, θα γενείς ανάρπαστος στην αγορά). Περιμένω κλιψ με όλους τους ήχους του μπάσου (όχι μόνο όλα τα vol-tone στο τέρμα). Να ακούσουμε δηλαδή γιατί σου άρεσε τόσο ηχητικά. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τρίζει η θέση του Ντε Λα Ρόσκο. Αφτά κάνουν και τι θα γίνουμε εμείς δηλαδής; Αρματολοί και κλέφτες; 1 all this has happened before and will happen again
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Αρκετά πια με την ηγεμονία σας. Παίζουμε κι εμείς τετράχορδο αμα λάχει! 1 2 Live and let Live.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Παίζουμε κι εμείς τετράχορδο αμα λάχει! Ναι... Αλλά παίζετε πεντάχορδο; 1 1 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 μεγειά μπος.... είχα πάρει ένα ηβ jb και γω προπερισι. Πάντως και συ βλέπω καταξοδεύτηκες. Το πετάλι που ψώνισα προχτες ακριβότερο είναι. Μάλλον έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Ή φτήναιναν τα ξύλα ή ακρίβαιναν οι λαμαρίνες 5 με σήμα το μπιφτέκι
ThomasSot Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Στις 24 Μαιου εχουν οι Hells Angels συναντηση στο Δρεπανο της Ηγουμενιτσας. Παρτε τα μπασα σας κ ελατε, θα γινει χαμος.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Θα έχει πιεσόμετρα για τους θαμώνες ή να κουβαλάω το δικό μου; 3 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Θα έχει πιεσόμετρα για τους θαμώνες ή να κουβαλάω το δικό μου; δεν έχει το μπασο μπιλτ ιν? 3 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση