fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Πήρα έμα μπασάκι χρώματος καμπινεδί ρε φίλε, πως κάνεις έτσι; Θα βαλω φωτό σε ενα ειδικό θέμα που θα ανοίξω, μη χαλάμε αυτό εδω. Ουφ ... Εγώ φοβήθηκα μήπως επένδυσες σε 25th anniversary telecaster. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm Να υποθέσω shortscale? Το "καμπινεδί" τι χρώμα είναι? Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ουφ ... Εγώ φοβήθηκα μήπως επένδυσες σε 25th anniversary telecaster. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm Να υποθέσω shortscale? Το "καμπινεδί" τι χρώμα είναι? Για καμπίνες 4x12" (το λέει κ η λέξη). Χωρίς τίποτα βλέπεις ξύλο . Για οικονομία 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Για καμπίνες 4x12" (το λέει κ η λέξη). Χωρίς τίποτα βλέπεις ξύλο . Για οικονομία Ααααα, γιατί σκέφτηκα ότι άλλοι τον καμπινέ τους τον βάφουν σομόν .... άλλοι πάλι τον βάφουν βεραμάν/πρασινουλί Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μμμμ αυτή η ταρταρούγα όμως ταιριάζει πολύ. Μην πω ποιο στοιχείο του καμπινέ μου θυμίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 @fusiongtrΛες να είναι αυτό που γράφς; @Ali Baroutεύστοχη παρατήρηση Γι'αυτό κ εγώ έσπευσα να δώσω την άλλη εξήγηση, αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ααααα, γιατί σκέφτηκα ότι άλλοι τον καμπινέ τους τον βάφουν σομόν .... άλλοι πάλι τον βάφουν βεραμάν/πρασινουλί Γάτα με πέταλα είσαι. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε θα είναι έκπληξη μεγατόνων Ψιτ, σας είχα προειδοποιήσει λαίμαι... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ψιτ, σας είχα προειδοποιήσει λαίμαι... Να φανταστώ ότι ύψωσες ανάστημα και έθεσες βέτο για alder σώμα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Να φανταστώ ότι ύψωσες ανάστημα και έθεσες βέτο για alder σώμα? Όχι... αλλά έδωσα τις ευλογίες μου μόλις το είδα. Αλλού ήταν η "ένσταση" μου με το συγκεκριμένο all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αλλού ήταν η "ένσταση" μου με το συγκεκριμένο Έλα μωρέ πώς κάνεις έτσι για το λώρελ. Μια ταστιέρα είναι μόνο .... Το θέμα είναι να μην βγάζει χρώμα στα χέρια. EDIT: Ώπα, τώρα είδα ότι έχει μόνο vol και tone. Δηλαδή δεν μπορείς να επιλέξεις ποιος μαγνήτης θα παίζει κάθε φορά ή να τους μπλεντάρεις? Αυτό για μένα θα ήταν deal breaker αν ισχύει. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση