fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Τον @Jazzjoker ε; Λόγω τιμής; Όχι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εγώ άλλον υποπτεύθηκα πάντως. Για πε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Ξέρουμε. Όλοι? Ε, θα ντους ξυπνήσω όλους τους π$#στηδοι μεσημεριάτικα λέμε. 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για πε... Δεν λέω, γιατί θα με βαρέσετε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε, θα ντους ξυπνήσω όλους τους π$#στηδοι μεσημεριάτικα λέμε. Εμένα πάντως μην με πάρεις διότι... Α) Δεν είμαι εγώ Β) Δεν κοιμάμαι Γ) Φυσικά μπορείς να με πάρεις να μιλήσουμε για tele Upd: Πες βρε 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Upd: Πες βρε Εσείς το ξέρετε, εμένα ρωτάτε? Είστε αλιήται και κανάγιαι. Αυτός που υποπτεύομαι, έχει και στρατ και λες πωλ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αυτός που υποπτεύομαι, έχει και στρατ και λες πωλ. Ε, είχε... δεν έχει... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ε, είχε... δεν έχει... Τις πούλησε? Για πείτε μου εσείς, ποιον υποπτεύομαι? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Ρε παιδί μου, είχε και από τη μία και από την άλλη. Αλλά δεν θυμάμαι αν τις είχε εκ του παραλλήλου. Πολύ παλιά πιθανώς. Τώρα όμως έχει μόνο τη μια. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τις πούλησε? Για πείτε μου εσείς, ποιον υποπτεύομαι? 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ρε παιδί μου, είχε και από τη μία και από την άλλη. Αλλά δεν θυμάμαι αν τις είχε εκ του παραλλήλου. Πολύ παλιά πιθανώς. Τώρα όμως έχει μόνο τη μια. Λάθος. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ρε παιδί μου, είχε και από τη μία και από την άλλη. Αλλά δεν θυμάμαι αν τις είχε εκ του παραλλήλου. Πολύ παλιά πιθανώς. Τώρα όμως έχει μόνο τη μια. Τώρα με σκότωσες πεθαμένο ασούμε. Ε, θα ντους ξυπνήσω όλους. 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Λάθος. Μόλις με γλίτωσες από πολλά μπινελίκια που θα άκουγα. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση