fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν είχα ειδοποιήσεις και τις έβλεπα, μετά γίνονταν γκρίζες (σημάδι ότι τις έχω δει). Τώρα αυτό χάθηκε, και όσες φορές και να ανοίξω τις ειδοποιήσεις, είναι πάντα μαύρες (σαν να τις βλέπω πρώτη φορά). Έτσι, όταν τις ανοίξω, δεν ξέρω ποιές έχω δει και ποιές όχι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Κατι παιζει γενικα. Αλλα βλεπω και αλλα δε βλεπω. Δεν ξέρω γιατί 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Να διευκρινίσω ότι μιλάω για pc. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 και γω άλλα βλέπω στο πισί και άλλα βλέπω στο κινητό. και άλλα δεν βλέπω στο πισί και άλλα δεν βλέπω στο κινητό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 59 λεπτά πριν, dimsonic είπε Κατι παιζει γενικα. Αλλα βλεπω και αλλα δε βλεπω. Δεν ξέρω γιατί Ηλικίας προϊούσης ... 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση