Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, Nestoras είπε Μια χαρά, αλλά ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Να μιλήσω; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; inside info? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; Τα μπερδεύεις. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μιλήσω; Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο.... Δεν το πιστεύω αυτό για τον Νέστορα... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο.... Δεν το πιστεύω αυτό για τον Νέστορα... Γι’ αυτό είπα τα μπερδεύει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Τελικά τι θα γίνει, να μιλήσω; ΥΓ: Αν τα πω δυνατά, συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά μου συμβαίνει επειδή δεν ακούω καλά, έχω χάσει κάτι συχνότητες γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε και καταλαβαίνετε... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τελικά τι θα γίνει, να μιλήσω; ΥΓ: Αν τα πω δυνατά, συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά μου συμβαίνει επειδή δεν ακούω καλά, έχω χάσει κάτι συχνότητες γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε και καταλαβαίνετε... Να γίνω μπαρμπέρης; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε γιατί στεκόμουν κοντά σε έναν ενισχυτή που ξύριζε Το eq θα έφταιγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, mpamps είπε Το eq θα έφταιγε. Αφού δεν μπορεί μακριά μου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Νεστορα εισαι ωραιος! Ποιος Ριβερα ειναι αυτος? Ποιο Πουφ ειναι αυτο? Θελουμε λινκ τωρα! (Νταξει ο Ριβερα ειναι πιο παλιο μοντελο αν καταλαβα καλα, αλλα για το πουφ σιγουρα) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση