Guru ez Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 Ωραίο φαζ τούτο το SM και δεδομένου πως το έχω παίξει και ακούγεται σαν να σφάζονται όρκ με νάζγκουλ, φάνηκες ιδιαίτερα κρατημένος, σαν να φοβήθηκες πως ο ήχος θα σου δαγκώσει το χέρι. 3 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, ez είπε Ωραίο φαζ τούτο το SM και δεδομένου πως το έχω παίξει και ακούγεται σαν να σφάζονται όρκ με νάζγκουλ, φάνηκες ιδιαίτερα κρατημένος, σαν να φοβήθηκες πως ο ήχος θα σου δαγκώσει το χέρι. Ηλία αλλιώς ακούγεται μόνο του, αλλιώς επάνω σε Marshallοπέταλο. Το Zen όμως τα φτιάχνει όλα και ας μην ξεχνάμε ότι ο ενισχυτής ήταν χαμηλά. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Μοιάζει πολύ με ένα που έχω φτιάξει! Οταν το έχω στο bypass. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, MGs είπε Μοιάζει πολύ με ένα που έχω φτιάξει! Οταν το έχω στο bypass. Μήπως έχω μαλακό χέρι τελικά; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση