Nestoras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν πίστευε o φίλος μου ο @dimsonic ότι θ’ ανεβάσω βίντεο με fuzz. Ιδού λοιπόν πως (κατά τη γνώμη μου) πρέπει ν’ ακούγεται το fuzz. Βέβαια οι εντάσεις είναι σπιτικές και δεν καταδεικνύουν ακριβώς το πως και το γιατί. IMG_1341.MOV Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2023 από Nestoras 8 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Εγώ που είμαι λίγο (ελαφρά) στουρνάρι, αν δε μου έλεγες ότι είναι fuzz θα έλεγα ότι είναι ένα overdrive πετάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Φανταστικά ακούγεται. 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Εγώ που είμαι λίγο (ελαφρά) στουρνάρι, αν δε μου έλεγες ότι είναι fuzz θα έλεγα ότι είναι ένα overdrive πετάλι. Πολλές φορές είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ενός παχύ overdrive και ενός light fuzz. Οι low output μαγνήτες δεν βοηθούν στο να γίνει αντιληπτή η διαφορά αυτή. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Μια χαρα τα λεει ο mpamps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατ' αρχάς δεν την βάζω ποτέ πάνω σε καθαρό ενισχυτή. Ο Rivera μπορεί να είναι χαμηλά (να μη με πετάξουν έξω από το σπίτι) παίζει όμως επάνω σε drive που μιμείται cranked Marshall (εντάξει σ΄αυτή τη περίπτωση Dumble). Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2023 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Εάν δώσεις τέρμα γκάζι στο φαζ, ακούγεται σωστά στο σεταπ αυτό? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εάν δώσεις τέρμα γκάζι στο φαζ, ακούγεται σωστά στο σεταπ αυτό? Μια χαρά, αλλά ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Ξέρεις πόσα διαφορετικά ηχοχρώματα κρύβονται εκεί; Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2023 από Nestoras 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Ξέρεις πόσα διαφορετικά ηχοχρώματα κρύβονται εκεί; Να αγιάσει ο στόμας σου Νέστορα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Νεστορα ασε τα fuzz τωρα και βαλε μας κανενα βιδεο απο λαιβ να κανουμε χαζη. Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2023 από ThomasSot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2023 1. αυτό δεν είναι fuzz 2. όπως αυτό που έβαλα εγώ δεν ήταν επίσης fuzz 3. Ηχογράφηση με κινητό και με rivera πάνω στα μωσαϊκά που τα είχαμε χορέψει δεν γίνονται αποδεκτά. 4. Είσαι δεινός παίκτης νεβερδελες. 5. Τι θερμοκρασία έχετε σπίτι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση