Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Το post επιλέχθηκε από τον Slew Rate. Στον Superfunk απονεμήθηκε το badge 'Αξιόλογες συμμετοχές' και 10 πόντοι συμμετοχής. Εφτιαξα ενα μικρο βιντεο που περιγραφει τι χρησιμοποιω για mixing & mastering μια και αρκετοι με εχετε ρωτησει με πμ. Ελπιζω να σας καλυψει ' 19 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Καλή φάση. Πολύ μου αρέσει που άρχιζαν να ανεβαίνουν τέτοια videos. THanks Νίκο. Αλλά: 1) Κουνάει πολύ 2) Για λίγο νόμιζα ότι μου ανέβηκε κι άλλο η μυωπία (που είναι ήδη στο θεό). Μα βρε Νίκο ανάλυση 360; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, mpamps είπε 1) Κουνάει πολύ 2) Για λίγο νόμιζα ότι μου ανέβηκε κι άλλο η μυωπία (που είναι ήδη στο θεό). Μα βρε Νίκο ανάλυση 360; 1) Mε με το κΟυνητο το εκανα αρα θα κουναει 2) μου υποσχεθηκε ο γιουτιουμπις οτι σε λιγο θα ειναι και σε 4Κ (εξω απο την πλακα τσεκαρε το νομιζω οτι τωρα εχει και 4Κ οption) Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Από προφορά σκίζεις πάντως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε 2) μου υποσχεθηκε ο γιουτιουμπις οτι σε λιγο θα ειναι και σε 4Κ Yeap...Η όρασή μου επανήλθε...(η μυωπία στα γνωστά levels)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Από προφορά σκίζεις πάντως. Λες να το γυρισω στο ενγΚλεζοφωνο ροκ? 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Λες να το γυρισω στο ενγΚλεζοφωνο ροκ? Κακώς δεν το έχεις κάνει ακόμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κακώς δεν το έχεις κάνει ακόμα. το εχω κανει ρε συ απο τα 15 εως τα 20, μετα ηρθα στα συγκαλα μου. Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2023 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, Superfunk είπε το εχω κανει ρε συ απο τα 15 εως τα 20, μετα ηρθα στα συγκαλα μου. Βρε δεν σπρεχάρεις εσύ λέμε. Ή σπρεχάρεις? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Πρώτον. Θέλω να καταγγείλω ασυνέπεια πραγματικής φωνής με γραπτό λόγο. Φανταζόμουν σούπερφανκ τενόρο φουλ, με ξυριστικές ένρινες πινελιές. ΚΑΙ επίσης, ολόκληρο βίντεο, ούτε μια μπηχτή για το κιουμπέις; Ρε πού πάμε ρε; Δεύτερον. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για το βίντεο. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να βλέπω πώς δουλεύουν οι άλλοι και πώς σχολιάζουν τα μαραφέτια τους. Τρίτον. Ερώτηξις. Μα πόσο κάτω είναι περίπου αυτά τα φέιντερ των τυμπάνων; Δεν βολεύει σε αυτή την περίπτωση να γίνει κόψιμο από τον προενισχυτή του κάθε return για καλύτερη "ανάλυση" στο fader? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση