noe13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Μετά από μπύρες δε τα βλέπεις αυτά... 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Εμ, "Masterbilt"? Χωρίς "u"? Έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο προσεγμένο. Όλα έτσι τα γράφουν παντως https://www.epiphone.com/en-US/Collection/masterbilt 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Εγώ ακόμα περιμένω να βγάλει η fender relic signature model στον dim. Την sarakicaster δηλαδής. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, noe13 είπε Λες να τη πατήσαμε έτσι? Δεν ξέρω. Κιθάρα ηλεκτρική, και με τη σέγα να την κόψουνε, και μετά να την πατήσουνε με οδοστρωτήρα και να την πετάξουν από τον Ταΰγετο, το πολύ πολύ να ξεκουρδιστεί λίγο. Αλλά ακουστικό όργανο με τρύπες στο καπάκι; Μετά τι; Στραπατσαρισμένες καμπάνες σε τρομπέτες; Τρομπόνια με στραβούς σωλήνες που μαγκώνουν στην 3η θέση; Άλλο ρέλικ άλλο χρέπικ. Edit: Αυτοί εδώ το κάνανε καλύτερα. Βάλανε και αρχεία από κάτω οι θεοί. https://fracturesounds.com/product/emotional-recorder/ Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2023 από Ali Barout 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Αλλο ενα αστειο κιθαριστικο πρωταπριλιατικο. Απο αυτα που καθε γκιταρ ινφλουενσερ που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να κανει καθε πρωταπριλια. Το αστειο ειναι πως ελεγα οτι κοντευει να περασει η μερα κ δεν εχω δει ακομη κανενα. Αλλα τσουπ να'σου ο αλγοριθμος μου σκαει ακυρο 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, noe13 είπε Μετά από μπύρες δε τα βλέπεις αυτά... Όλα έτσι τα γράφουν παντως https://www.epiphone.com/en-US/Collection/masterbilt Δίκιο έχεις. Λάθος μου! Καλό κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Δίκιο έχεις. Λάθος μου! Αγράμματοι είναι εκεί στην Epiphone. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δεν ξέρω. Κιθάρα ηλεκτρική, και με τη σέγα να την κόψουνε, και μετά να την πατήσουνε με οδοστρωτήρα και να την πετάξουν από τον Ταΰγετο, το πολύ πολύ να ξεκουρδιστεί λίγο. Αλλά ακουστικό όργανο με τρύπες στο καπάκι; Μετά τι; έχει κι ο Τομυ Εμανουελ και o Γουίλυ Νέλσον απ΄το πολύ το γρατσα γρουτσα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Αλλα τσουπ να'σου ο αλγοριθμος μου σκαει ακυρο Παλιό είναι αυτό. Και δεν είναι πρωταπριλιάτικο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχει κι ο Τομυ Εμανουελ και o Γουίλυ Νέλσον απ΄το πολύ το γρατσα γρουτσα Εκει ειναι παρασημα ομως. Δε ξερω πως νιωθω με το ρελικ. Το φυσικο μ'αρεσει (τα παρασημα που λεω απο πανω) Το ελαφρυ δε με χαλαει πολυ, παλευεται Το εντονο δε μ'αρεσει Τα λεω αυτα εγω που η τελευταια κιθαρα που ειχα ηταν φουλ ρελικ. Δεν ηταν ομως.. απο επιλογη. Λατρευα την κιθαρα οποτε το δεχομουνα. Ολα αυτα στο σωμα. Στο μπρατσο (πισω) λατρευω κ το πολυ εντονο ρελικ. Για λογους πρακτικοτητας ομως. Προτιμω το σατιν , τα πολυ λεπτα ή τα σχεδον καθολου φινιρισματα στο νεκ. Οποτε το χεβυ ρελικ εκει μ'αρεσει τοσο για την αισθηση του, οσο κ για το ο,τι δε το βλεπει κανεις @fusiongtr το πεταλι ναι ειναι παλιο. Το βιντεο ειναι πρωταπριλιατικο. Γι'αυτο κιολας λεω τα ιδια κ τα ιδια απο τους γκιταροτετοιους. Καθε πρωταπριλια οι ιδιες ιδεες ανανεωνονται Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, billaraskats27 είπε @fusiongtr το πεταλι ναι ειναι παλιο. Πεταλάρα όμως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση