Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Όχι, θα είναι μ’ αυτή. 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) Όταν λέω εγώ ότι ξέρεις τις Fender καλύτερα και απ’ το π@λ1 σου, κάτι ξέρω. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε 09: STRAT 01: RW FINGERBOARD 29 : WEEK 29 3: 1973 3: DAY OF WEEK (WEDNESDAY) Λεγε για τη δικια μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 O Tony Bacon εχει γράψει βιβλία πολλά για τις Fender και για πολλές άλλες κιθάρες. Πάρτε ένα και μην ζαλίζετε τον άνθρωπα. Για αρχή: https://metabook.gr/books/the-fender-book-tony-bacon-paul-day-245741 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, dimsonic είπε Λεγε για τη δικια μου Ειδικα οι Telecaster Deluxe εχουν πολυ διαφορετικο neck stamping , ΟΛΕΣ γραφουν TEL-DELX.73 (δηλ η κιθαρα σου μπορει να ειναι και του 78 αλλα θα γραφει TEL-DELX.73) τωρα αυτο το 5ψηφιο πανω δεξια με πρασινο χρωμα πρωτη φορα το βλεπω συνηθως δεν γραφει τιποτα αλλο (δηλ. γραφει μονο TEL-DELX.73) ή εχει κατω απο αυτο ενα παρομοιο με του Νεστορα stamping. Δες μηπως στο heel του μπρατσου εχει καποιο κυκλικο inspection rubber stamp (αυτο ομως ειναι η ημερα του inspection και οχι της κατασκευης του μπρατσου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ειδικα οι Telecaster Deluxe εχουν πολυ διαφορετικο neck stamping , ΟΛΕΣ γραφουν TEL-DELX.73 (δηλ η κιθαρα σου μπορει να ειναι και του 78 αλλα θα γραφει TEL-DELX.73) τωρα αυτο το 5ψηφιο πανω δεξια με πρασινο χρωμα πρωτη φορα το βλεπω συνηθως δεν γραφει τιποτα αλλο (δηλ. γραφει μονο TEL-DELX.73) ή εχει κατω απο αυτο ενα παρομοιο με του Νεστορα stamping. Δες μηπως στο heel του μπρατσου εχει καποιο κυκλικο inspection rubber stamp (αυτο ομως ειναι η ημερα του inspection και οχι της κατασκευης του μπρατσου) έχει αλλά πού έχω τις φωτογραφίες... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχει αλλά πού έχω τις φωτογραφίες... Εγώ το έβγαλα γιατί έτσι όπως ήταν τοποθετημένο η μι μπάσα αισθανόμουν ότι ήθελε να βγει εκτός ταστιέρας. Το έβαλα πιστεύω σωστά κσι τώρα είναι οκ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε στο iridium οι εναλλακτικές είναι amp+cab amp bypass cab bypass preamp bypass δεν έχει amp bypass λοιπον. Κ εχεις μονο τις καμπινες του κ λυθηκε το προβλημα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε amp bypass λοιπον. Κ εχεις μονο τις καμπινες του κ λυθηκε το προβλημα ποιό λύθηκε? και θα έχω 2 preamp με καμπίνες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε ποιό λύθηκε? και θα έχω 2 preamp με καμπίνες? αμπ=πρηαμπ+τελικος Απενεργοποιουοντας ολο το amp section απενεργοποιεις κ το preamp κ το amp. Οποτε το προβλημα λυθηκε. Εχεις μονο IR Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση