noe13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Heavy relic σε άλλο επιπεδο 3 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Το έχουμε δει το εργο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Το επόμενο βήμα είναι να τις δίνουν με σπασμένο headstock πχ 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Το επόμενο βήμα είναι να τις δίνουν με σπασμένο headstock πχ Όσο υπάρχουν κάποιοι που τις γουστάρουν έτσι, τόσο θα τις χειροτερεύουν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Δε λέω κ μένα μου αρέσει το ρελικ.... Αλλά τρύπα σε ακουστική? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Πρωταπριλια μωρεεεεεει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Δε λέω κ μένα μου αρέσει το ρελικ.... Αλλά τρύπα σε ακουστική? Δεν μου αρέσει το ρέλικ. Όσο για την τρύπα ... εδώ άλλοι τις φτιάχνουν με έξτρα τρύπα χωρίς να είναι ρέλικ. Πχ Gibson https://www.guitarplayer.com/reviews/gibson-generation-collection-review Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν μου αρέσει το ρέλικ. Όσο για την τρύπα ... εδώ άλλοι τις φτιάχνουν με έξτρα τρύπα χωρίς να είναι ρέλικ. Πχ Gibson https://www.guitarplayer.com/reviews/gibson-generation-collection-review Αυτη η τρυπα ειναι για να βαζεις καφε-αναψυκτικο με καλαμακι κ να μπορεις να ρουφας- παιζεις ταυτοχρονα. 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πρωταπριλια μωρεεεεεει Λες να τη πατήσαμε έτσι? 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Λες να τη πατήσαμε έτσι? Εμ, "Masterbilt"? Χωρίς "u"? Έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο προσεγμένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση