Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λεσβιακό με τον Vai .... Που να πάει δηλαδή το μυαλό του ανθρώπου? Ότι ο Vai είναι η Vai? Και τσόντα με όλους ντυμένους ... Κβαντικέ γράφεις ιστορία λέμε ... Εντάξει με τα κάτω εσώρουχα οι γκόμενές και βγήκε ο Vai από την τηλεόραση με την κιθάρα του.Ψιλοσαχλαμαρα όπως και η μουσική του άλλωστε. Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εντάξει με τα κάτω εσώρουχα οι γκόμενές και βγήκε ο Vai από την τηλεόραση με την κιθάρα του.Ψιλοσαχλαμαρα όπως και η μουσική του άλλωστε. Αυτό που περιγράφεις δεν ακούγεται καθόλου σαχλαμάρα @Ali Barout αμάν με αυτό το Βρασίδας όλοι.. πως σας κόλλησε? 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε βγήκε ο Vai από την τηλεόραση Μα καλά, τι τηλεόραση έχεις? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτό που περιγράφεις δεν ακούγεται καθόλου σαχλαμάρα @Ali Barout αμάν με αυτό το Βρασίδας όλοι.. πως σας κόλλησε? Αυτό με το Βρασίδας έγινε μετά το Σταύρος του Jazzjoker; 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μα καλά, τι τηλεόραση έχεις? Ασπρόμαυρη nordmende .Μιλάμε για πριν τριάντα χρόνια που ήμουν 15 χρονών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ασπρόμαυρη nordmende .Μιλάμε για πριν τριάντα χρόνια που ήμουν 15 χρονών. Και πού κατάλαβες ότι ήταν ο Βάι, μπορεί να ήταν από τον Μόρρισον μέχρι τον Βαμβακούλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nekkon είπε Αυτό με το Βρασίδας έγινε μετά το Σταύρος του Jazzjoker; Καπου εκει ξεκινησε ναι... Το ειπε ο Φιουζιος. Μαρεσε Το ειπε ο Αλης. Μαρεσε Το ξαναπε ο Φιουζιος... Ε δεν ηθελε κ πολυ. Παντα μου εσπαγε τα νευρα το προηγουμενο για νικνεημ στο νοιζ. Κ ετσι συνειδητοποιησα πως ειμαι ...ο Βρασιδας! 27 Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2023 από vrasidas27 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Καπου εκει ξεκινησε ναι... Το ειπε ο Φιουζιος. Μαρεσε Το ειπε ο Αλης. Μαρεσε Το ξαναπε ο Φιουζιος... Ε δεν ηθελε κ που. Παντα μου εσπαγε τα νευρα το προηγουμενο για νικνεημ στο νοιζ. Κ ετσι συνειδητοποιησα πως ειμαι ...ο Βρασιδας! 27 27 ήσουν όταν έκανες το account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, mpamps είπε 27 ήσουν όταν έκανες το account? 27 είναι. Χρόνια τώρα. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) @mpamps Οταν μου ζητηθηκε να φτιαξω ενα πομπωδες γελοιο νικνεημ καποτε, για μια ενδοπαρειστικη πλακα, εκτος απο το μπιλλαρας (εμ τι δεν ειναι αυτο πομπωδες) προαπαιτουμενο ηταν να βαλω κ νουμερο. Ε, διαλεξα το 27. Κ απο τοτε εμεινε. Κ το 27 κ το προηγουμενο νικνεημ. Το οποιο πλεον μου σπαει τα νευρα ιντερνετικως (ασε που πολλοι νομιζαντο πως ειναι σοβαρο, που να ξερουν οι ανθρωπες). Αρα το Βρασιδας ηταν η λυση που εψαχνα. Το 27 ειναι η κολαουζο λυση σε ολα (για να μη μπερδευομαι με τους αλλοι Βρασιδαι του νοιζ) Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση