Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Και πού κατάλαβες ότι ήταν ο Βάι, μπορεί να ήταν από τον Μόρρισον μέχρι τον Βαμβακούλα. Παίζει κιθάρα ο Βαμβακούλας;Ξέρω βέβαια ότι είναι μεταλλάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Για να μην πω για slayer. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Για να μην πω για slayer. Για πες Βασικα θελω να καταλαβω τη συνδεση, αλλα αν προκυψει λινκ με το Σιζονςινδηαμπις καλο μονο το λες Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε αλλα αν προκυψει λινκ με το Σιζονςινδηαμπις Ε ναι γι' αυτό θα έλεγα. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Και πού κατάλαβες ότι ήταν ο Βάι, μπορεί να ήταν από τον Μόρρισον μέχρι τον Βαμβακούλα. Τον ρώτησε ποιος είναι όταν βγήκε από την τηλεόραση. Έπαιζε και ο Βαμβακούλας σε τσόντα με λεσβιακά που ήταν όλοι ντυμένοι? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, fusiongtr είπε Έπαιζε και ο Βαμβακούλας σε τσόντα με λεσβιακά που ήταν όλοι ντυμένοι? Ο Βαμβακούλας,ως γνωστόν,είναι μέγας σφυρίχτρας. Τον κόβω για σκηνοθέτη που αντί να λέει "cut",ρίχνει ένα κλέφτικο για να σταματήσει τη σκηνή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, fusiongtr είπε Παράθεση Βγηκε ο Vai απο την τηλεοραση Μα καλά, τι τηλεόραση έχεις? Φαινεται και η strat με τον marshall απο πισω, για οσους εχουν αμφιβολια Επεξεργασμένο 19 Απριλίου 2023 από manosx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 Ναι αλλα για τον Santriani και πόσο παικταράς είναι δεν λέτε τίποτα, μόνο για τον Vai, Meola κλπ 1 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Miltos23 είπε Ναι αλλα για τον Santriani και πόσο παικταράς είναι δεν λέτε τίποτα, μόνο για τον Vai, Meola κλπ Κι εμένα δεν μου κάνει πολύ κλικ ο Σατριάνι, αλλά εσύ πρέπει να τον μισείς πάρα πολύ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2023 Δεν έχω άποψη, απλά μου άρεσε το τοπικ και είπα να γράψω το όνομα του για να σας δώσω πάτημα να συνεχίσετε τη κουβέντα! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση