Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Με ενα κλικ στο σαητ μας, φτιαχνεις το τσανελ στριπ απο τα modules που θα ειναι διαθεσιμα. Την επομενη ερχεται ο υπαλληλος ντελιβερη με το τσανελ στριπ σπιτι σου. Κανεις δωρεαν δοκιμη. Αν σου κανει υπογραφεις κ ειναι δικο σου. Για 1 μηνα. Ανανεωσεις ονλαην. Πακετα προσφορων ονλαην. Τι αλλο θες? 10 ευρω το ρακ κ 5 το καθε module (ανα μηνα) Μέσα σολαρία σε κόβω Γουασίλιμ! ΝΤΟΝΤ ΝΤΟΥ ΙΤ ΓΟΥΑΣΙΛΙΜ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Πάντως αν και όλοι έχετε ένα α δίκιο σε όσα λέτε, όπως έχω δικαίωμα να αγοράσω ένα σκαραβαίο ή ένα ντεσεβω σήμερα και να το έχω όσο πάει έτσι έχω δικαίωμα να έχω και τα κύματα του δουνάβεως. Τώρα αν αυτοί νομίζουν ότι ζούσαν από επαγγελματίες που τα αγοράζαν και τα ανανεώναν όλα αν έτος κακό του κεφαλιού τους. Αλλωστε φαινόταν ξεκάθαρα από την πολιτική διαφήμισής τους ότι σε μπεντρουμ κομπόζερς απευθύνονταν. Ο χρόνος θα δείξει. θα τα έχω λοιπόν μέχρι να ψοφήσουν και ένας λόγος παραπάνω να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο τα πολύ καλά και παρεξηγημένα εργαλεία του κουβάς που μου τα δίνουν απλόχερα καθε χρόνο που εκεί τουλάχιστον τους τα στάζω γιατί θεωρώ ότι κάτι παραπάνω μου δίνουν. και να προσθέσω μουσική εντός"" για την αποτέτοια μας κάνουμε. Σιγά μην δίνουμε και συνδρομές μη χε εντός άντε τώρα μη βγάλω το BR600 από το ντουλάπι, μη πω ακόμα και το grudig 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πάντως αν και όλοι έχετε ένα α δίκιο σε όσα λέτε, όπως έχω δικαίωμα να αγοράσω ένα σκαραβαίο ή ένα ντεσεβω σήμερα και να το έχω όσο πάει έτσι έχω δικαίωμα να έχω και τα κύματα του δουνάβεως. Εννοείται. Αν - από εδώ και πέρα, όχι αναδρομικά - θέλουν να αλλάξουν το μοντέλο χρέωσης, έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Πάντως, επειδή βλέπω ότι αρκετοί δεν το κατανοούν, το συνδρομητικό μοντέλο εξυπηρετεί περισσότερο τους ερασιτέχνες, όχι τους επαγγελματίες. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πάντως αν και όλοι έχετε ένα α δίκιο σε όσα λέτε, όπως έχω δικαίωμα να αγοράσω ένα σκαραβαίο ή ένα ντεσεβω σήμερα και να το έχω όσο πάει έτσι έχω δικαίωμα να έχω και τα κύματα του δουνάβεως. Αυτό -νομίζω- ότι είναι τεχνικά αδύνατον. Θα πώ για MAc που ξέρω και κάντε τη παραβολή. Πχ αγόρασα ένα plugin που έτρεχε πριν 10 χρόνια σε PowerPc. Δεν τρέχει στα τωρινά λειτουργικά (Ιntel-M1...έχουν αλλάξει δεκάδες πράγματα). Προφανώς το plugin ξαναγράφεται και με καινούργια καλούδια....προφανώς πρέπει να το ξαναπληρώσω. Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2023 από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Εννοείται. Αν - από εδώ και πέρα, όχι αναδρομικά - θέλουν να αλλάξουν το μοντέλο χρέωσης, έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Πάντως, επειδή βλέπω ότι αρκετοί δεν το κατανοούν, το συνδρομητικό μοντέλο εξυπηρετεί περισσότερο τους ερασιτέχνες, όχι τους επαγγελματίες. Αν βγάζεις μηδέν (=0) απο το ερασιτεχνικό πόνημα δεν συμφέρει με την καμία. Και με δεδομένη τη χασούρα, αν θέλω πες 10-15 πλαγκιν δίνω πες 15*30 450 όπως έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια και είμαι κύριος (εννοείται ότι τελικά αποδείχτηκε ότι τα μισά από αυτά είναι somethingmakerIthink) ενώ στα δέκα χρόνια για να τα έχω και καλά όλα θα δίνω 240*10 2400 και πάει λέγοντας. Αν σκεφτούμε τα πάγια που δίνουμε θα καταλάβουμε το λάθος μας. Η σοφή λύση είναι pay as you go. Ισχύει απο αρχαιοτάτων χρόνων. Και spotify πληρώνω και ακούω 2 κομμάτια το χρόνο, με τη λογική ότι ΑΜΑ μου έρθει ακούω ό,τι θέλω άμα λάχει. Νεοφιλελέδικα πράματα αυτό που θα καταλάβαινα είναι θες κάτι? όπως νοικιάζεις ας πούμε Πορσε, δίνεις ένα ποσό, έχεις πρόσβαση παντού ηχογραφείς, κάνεις ρεντερ όπου θες και κάποια στιγμή λες, ως εδώ, κάνω μαστερ και αυτό ήταν. Οχι ρεβιζιτ κλπ. Και μετά στο καβούκι σου. Αλλά να δίνεις παπατζηλίκια για 12 μήνες ελάχιστο για να έχεις την εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη, έτσι για νά, μπα. Μην ξεχνάτε ότι έχω και μια ηλικία. Και πραγματικά ώρες ώρες αναπολώ αυτά που έφτιανα με το BR600 με τα 8 ας πούμε τρακς και τα μπαουνσινγκ κλπ. Σχεδόν το 1/3 από ό,τι έχω φτιάξει είναι βασισμένα πάνω σ αυτό και έγιναν μετά φάνσυ προσθήκες στον κουβά. 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Το μοντέλο της συνδρομής ΠΑΝΤΑ στηρίζεται στον κανόνα ότι κανείς δεν μπορεί , από πολλές απόψεις, να κάνει χρήση του προϊόντος επί μακρόθεν και συνέχεια, και έτσι επέρχεται το κέρδος αυτού του μοντέλου. Π.Χ. έκπτωση για ενιαύσια συνδρομή σε γυμναστήριο (σου λέει, δεν μπορεί κατά το Πάσχα θα βαρεθεί). Χαζά παιδιά δεν είμαστε. Αν π.χ. εγώ ξέρω ότι θα πάω όλο τον χρόνο γυμναστήριο, θα πάρω το πακέτο (και θα χουν και χασούρα από εμένα που θα τους καίω ρεύματα στον διάδρομο.....με μικρό αντίτιμο) . Μερικοί όμως είναι χαζα παιδιά, που θα κάνουν 2 προπονήσεις και μετά θα ξεφουσκώσει....ε και σε αυτούς ποντάρουν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Και με δεδομένη τη χασούρα, αν θέλω πες 10-15 πλαγκιν δίνω πες 15*30 450 όπως έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια και είμαι κύριος (εννοείται ότι τελικά αποδείχτηκε ότι τα μισά από αυτά είναι somethingmakerIthink) Αυτό λέω κι εγώ. Ως ερασιτέχνης, προτιμώ αν κάτι το θέλω πολύ, να μαζέψω πακουί να το πάρω. Λοιπόν: 330 BFD 1 +130 upgrade στο 2 + 130 upgrade στο 3 + 25 + 30 + 50 + 30 + 30 + 50 (χοντρικά)κάποια εξπάνσιον = 805. Σε βάθος 15 ετίας νομίζω. Με συνδρομή 15 ευρώ το μήνα = 4,5 χρόνια. Pianoteq Stage 100 + upgdate 50 + upgrade σε κανονικό 130 + 50 + 50 δύο ινστρουμεντ πακ = 380, σε βάθος 8 ετίας; Με συνδρομή 15 ευρώ το μήνα = 2 χρόνια και 1 μήνας Cubase 8.5 και πέρα: 600 + 5x150 = 1350 (ίσως και λιγότερα, το 9.5 νομίζω δεν το πήρα) σε βάθος 7ετίας. Με συνδρομή 15 ευρώ το μήνα (πολύ φθηνό) = 7,5 χρόνια. Οριακά καλύτερη η συνδρομή, ή μία η άλλη. Αν είχε 15 ευρώ το μήνα. Waves V-pack 30 ευρώ στις (μόνιμες) προσφορές. Το έχω 2 -3 χρόνια; Με συνδρομή 15 ευρώ = 2 μήνες. Πάντα δηλαδή η συνδρομή βγαίνει ακριβότερη για εμένα. Θα μου πείτε, αφού αγοράζεις μόνο όταν έχει ΠΑΣΟΚ ρε τσιφούτη, γι'αυτό βαράνε μύγες και κλείνουνε οι ανθρώποι. Σύμφωνοι, γιου φάουλ. Αλλά αφού σε αυτές τις τιμές πουλάγανε, εγώ τι φταίω; Δεν ξέρανε ότι δε βγαίνουνε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αν βγάζεις μηδέν (=0) απο το ερασιτεχνικό πόνημα δεν συμφέρει με την καμία. Μάλλον γερνάω, αλλά αν θυμάμαι καλά από ΟΛΑ τα χόμπυ βγάζεις ΜΗΔΕΝ χρήματα, έτσι δεν είναι; Άρα, αν είσαι/είμαι "σοβαρός ερασιτέχνης" φωτογράφος (π.χ.) θα σου χαρίσουν μία Leica, επειδή υποκριτικά δεν αναγνωρίζεις ότι η ευαρέσκεια που αισθάνεσαι, η καλιέργεια που δέχεσαι, οι γνώσεις που αποκτάς, ο θαυμασμός των φίλων σου, το άνοιγμα που κάνεις προς τα έξω, έχουν και αυτά την ΑΞΙΑ τους; Εξασκεί κανείς κάποιο χόμπυ αυτο-βασανιζόμενος; Όλοι το κάνουμε επειδή τη βρίσκουμε, συχνά είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας, και αυτό επίσης μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήματα (αν κάποιος θέλει), οπότε ΠΟΤΕΣ δεν βγάζεις μηδέν(=0), πάντα βγάζεις ΚΑΤΙ (<>0), άρα πάντα ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Έτσι νομίζω δηλαδή, αν κάποιος από εσάς κλαίει όταν χρησιμοποιεί το home studio του, ας μας το πει. 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πάντα δηλαδή η συνδρομή βγαίνει ακριβότερη για εμένα. Αχ κυρ Αλή μου, δεν έχεις μάθει να σκέφτεσαι οικονομικά. Φτιάνεις όλα τα κομμάτια πρώτα, περιμένεις να μαζεφτούνε κάμποσα, και μετά πλερώνεις για ένα μήνα συνδρομή και τα στρώνεις όλα με τα πλαγκίνια. Ένα μήνα τον χρόνο θα πλερώνεις μόνο. Και μετά θα δει η εταιρεία ότι δεν βγαίνει, και θα γενεί πιτσαρία, 1+1 μήνας δώρο θα σου λέει. Ή στους 3 μήνες ο ένας δωρεάν. Σαν τα τέλη κυκλοφορίας δηλαδή, που τα είχανε ετήσια και σου ρουφάγανε το αίμα. Και είδανε και αποείδανε, και τα κάνανε με τον μήνα. Εγώ κύριος, το κινώ 5 φορές τον μήνα το αμάξι ασούμε. Τι με βάζεις και πλερώνω ολόκληρο μήνα κερατιάτικα? Ρε δεν θα το κάνουνε με την μέρα? Θα δίνω 70 λεπτά για μια μέρα, και θα παίρνω το αμάξι μου κύριος και ωραίος να πάω να κάνω τις δουλειές μου. Αλλιώς ανασφάλιστο θα είναι. Γι' αφτό σας λέω. Σπασμένα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αφού να καταλάβετε, και να πλερώσω συνδρομή για ένα μήνα, πάλι σπασμένο θα το κατεβάσω. Κι άμα δεν μου το δίνει η εταιρεία σπασμένο, θα το ψάξω αλλού. Κι ας πλερώσω την εταιρεία. Δεν με νοιάζει να πλερώσω. Αρκεί να μου το δώσουν σπασμένο. Μην βάλω δηλαδή το γνήσιο, και μου κρασάρει κανένας υπολογιστής. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γι' αφτό σας λέω. Σπασμένα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Λάκηηηηηη 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση