Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε τΡιχαια τα νουμαιρα λαιμε Α μάλιστα, γιατί εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για αλλοπρόσαλλα σετ χορδών 61-31 και 38-69. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Α μάλιστα, γιατί εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για αλλοπρόσαλλα σετ χορδών 61-31 και 38-69. Για αλλοπροσαλους άνθρωποι λαιμε αλλά και αυτό τ(ρ)υχαιο. Γενικώς μαστιζομεθα από την τ(ρ)υχαιοτητα Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Εδώ διαβάζω στα κσένα φόρα που είναι ούλοι κσενοι, οτι λέει "people's power" λέει, κι αμα φωνάζεις λέει βρίσκεις το δίκιο σου λέει, και τους κόψαμε τα αίματα λέει και κάτι τέτοια ρε παιδιά. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ωχ παναγία μου τι αφέλεια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση