gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε με τέτοιες επικουρικές τέλε δεν παίρνεις Εχω όμως να σου προτείνω μερικά ΚΑΛΑ φαζ μποξ Να το φαζ https://smart.noiz.gr/details.php?id=527315 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε με τέτοιες επικουρικές τέλε δεν παίρνεις Εχω όμως να σου προτείνω μερικά ΚΑΛΑ φαζ μποξ Εγώ λέω από το να παίρνει κιθάρες και πετάλια, να κάνει ένα μποτοξάκι, να πέφτουνε ευκολότερα τα πιπίνια. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 δηλαδή προτείνεις φαζ μπο(το)ξ 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Εγώ λέω από το να παίρνει κιθάρες και πετάλια, να κάνει ένα μποτοξάκι, να πέφτουνε ευκολότερα τα πιπίνια. Θα σας εκμυστηρευτώ την αμαρτία μου. Μ’ αρέσουν οι μεγαλούτσικες. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 ένα από τα κάπου 5-6 βίντεο που είδα για την ιστορία των κυμάτων. Αυτός τα λέει πιό ψύχραιμα και πιό σωστά θα έλεγα. Αλλά όπως έχουν πει και άλλοι, η ζημιά για την waves έγινε ήδη. Για μένα, έχω κάπου 10-12 και δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Θα σας εκμυστηρευτώ την αμαρτία μου. Μ’ αρέσουν οι μεγαλούτσικες. Τι εννοείς? Ακόμα και πιο μεγάλες από 19 χρονών? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Τι εννοείς? Ακόμα και πιο μεγάλες από 19 χρονών? Είμαι vintageάκιας. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε τέλε, θα πας εδώ. Terminalia superba; Ε, τότε θα τη πάρω... Βγαίνει και σε μαύρο που είναι καλό για metal; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Terminalia superba; Ε, τότε θα τη πάρω... Βγαίνει και σε μαύρο που είναι καλό για metal; Superbra? 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Superbra? Ναι... και δώρο ένα wonderbra. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση