Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Κουνάβι μην είσαι μονταζιέρος γιατί θα αρχίσω να γράφω χωρίς κόμματα πράγμα αρκετά κουραστικό για άνω τελείες ούτε λόγος σημεία στίξης προαιρετικά και τότε θα θες το γουέιβς παπανούτσος κακριδής για να μοντάρεις τις κιτρινοτυπίες σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Εγώ το γράφω όπως το διάβασα Πλάκα πλάκα ήταν τόσο αστείο έτσι όπως το σκεφτόμανε , που έπρεπε να το διαβάσω δύο τρεις φορές για να καταλάβω αυτό που εννοείς. Το οποίο φυσικά κ είναι εύκολο να το καταλάβεις από τον τρόπο που το έγραψες, αλλά το άλλο θα προκαλούσε ρηαλιτη. Απειλεί κ με αποχώρηση ο LK κ θα ανέβαιναν πολύ τα νούμερα . Οπότε ναι το ομολογώ. Έκανα μοντάζ. Το ερώτημα όμως παραμένει. Υπάρχει μπηφ? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Μπηφ ποτέ με κανέναν, πορκ με όλους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Κι αυτοί μέτρησαν αντιδράσεις, και βγήκαν να πουν "Σφάλαμε! Ακούσαμε τη φωνή του σοφού λαού, και το παίρνουμε πίσω!" κάτι μου θυμίζει... κάτι μου θυμίζει 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε κάτι μου θυμίζει... κάτι μου θυμίζει Μόνο μην πεις την απαγορευμένη λέξη και την απαγορευμένη ημερομηνία. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Στην Ανω Τούμπα του Αγίου Κωνσταντίνου 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 απεχθάνομαι τις συνδρομές. 1 2 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Υπάρχει μπηφ? Φυσικά και υπάρχει Oxtail σούπα εφΚιακΣα σήμερα ,να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Φυσικά και υπάρχει Oxtail σούπα εφΚιακΣα σήμερα ,να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. Αυτα τα μπηφ κ τα πορκ του Αλη δε φερνουν νουμερα λεμε. Καλη ορεξη! Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2023 Οι πολλές συνδομές δεν είναι το πρόβλημα. Οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις είναι το πρόβλημα για πολλές συνδρομές και για να αγοράσεις τη δουλειά των επαγγελματιών που χρειάζονται περισσότερο τις συνδρομές για να έχουν καλό και εγγυημένα λειτουργικό software για να παραδώσουν τη δουλειά τους για να μπορεί να πουληθεί. Και το πρόβλημα της ακρίβεια όποιος επιχειρεί να αυξήσει τις ώρες εργασίας για να έχει μεγαλύτερο εισόδημα και να πάρει συνδρομές, μετά δεν μπορεί να τις χαρεί γιατί πεινάμε. Τι άρχοντας ήμουν πριν και πως με τσακίζει η ακρίβεια και πεινάω τώρα και έφτασα να καταλάβω την αξία των συνδρομών αλλά δεν μπορώ πλέον να συνδράμω παρά μόνο για τα απαραίτητα μπουχουχουχου χαχαχαχαχχααχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση