deadendmind Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 εχω το fruity loops 3 και θελω να γραψω εναν ρυθμο 3/4. Μπορει καποιος να μου πει πως αλλαζω το στανταρντ (4/4) σε 3/4? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Τράβα αν θυμάμαι καλά στο options---->project general settings-----> και κάπου εκεί έχει κάτι κουτάκια που γράφουν bars το 1 και beat το άλλο. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 δυστυχως δεν ειναι αυτο... Κριμα, και ειχα εμπνευση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Ε κράτα κάπου την ιδέα σου βρε άνθρωπε :) Κάνε "τουρουρουρου" σε κανα κινητό εν ανάγκη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Οκ, ευρεθη! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Ποιο ήταν; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 άσε το παλικάρι ήσυχο τώρα γράφει. θα μας πει αύριο ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Options>Project General Settings>Time Signature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση