fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Νταξει ιδιο δε βγαινει... αναγκαστικα θ'αλλαξω νοτες. Αν πετύχεις τους χρόνους, και τις ανοιχτές που χτυπάει, είσαι άρχοντας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν πετύχεις τους χρόνους, και τις ανοιχτές που χτυπάει, είσαι άρχοντας. Δεν εχω Γκρετς... 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Εγώ λέω αντί να πρήζετε τον Γιώργο @gkourmoul1 κάθε φορά να σας γράψει κιθάρες στα κομμάτια σας, να στείλετε και κανένα στον Μπογδάνο να σολάρει ασούμε, να χ€στήτε στο τάλαρο. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εγώ λέω αντί να πρήζετε τον Γιώργο @gkourmoul1 κάθε φορά να σας γράψει κιθάρες στα κομμάτια σας, να στείλετε και κανένα στον Μπογδάνο να σολάρει ασούμε, να χ€στήτε στο τάλαρο. Τώρα, για αλλαγή, γράφω κιθάρες σε δικό μου... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 @fusiongtr @Ali Barout Τιποτε ακυρο. Επρεπε να φτασω κοντα στα 1000 ποστ για να καταλαβω πως κανεις mention καποιον χωρις να κανεις παραθεση 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 @billaraskats27 Τι 1000 posts βρε νεούδι....ακόμα 750 έχεις 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Δεν εχω Γκρετς... Έχω τρεις,αν είναι για την τέχνη σου δανείζω τη μια. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε @fusiongtr @Ali Barout Τιποτε ακυρο. Επρεπε να φτασω κοντα στα 1000 ποστ για να καταλαβω πως κανεις mention καποιον χωρις να κανεις παραθεση Στα 3000 ποστ θα μάθεις να κάνεις mention κάποιον, χωρις να αναφέρεις καν το nick 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε εγώ θα έλεγα πάντως φιλαράκι και αγαπημένε μου μπασίστα, να κοιτάξετε εκεί μαζί με τον ΛΚ λίγο να κρατάτε το ίσο. Σαν κιθαρίστα σχολιάζουμε τον εν λόγω κύριο και όχι σαν οτιδήποτε άλλο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Τώρα, για αλλαγή, γράφω κιθάρες σε δικό μου... Κακώς, να τις δώσεις σ' αυτόν να τις γράψει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση