Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Ό,τι λέει και το θέμα. Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο οι γνώστες. Ευχαριστώ. 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Ακόμα και εγώ που έχω μακρά εμπειρία από αντιγραφή ήχων, δεν θα μπορούσα ποτέ να τον πετύχω αυτόν τον τόνο. Προσπάθησα, με αναζήτηση κάποιων sites τύπου gilmourish, να βρω αυτόν το τόνο, αλλά τίποτα. Κατέληξα, ότι ο ήχος είναι στα δάκτυλα του παίχτη, καθώς επίσης και στην ψυχή του. Εάν είχα και εγώ τόσο υψηλό πατριωτικο φρόνημα, ίσως να μπορουσα να τον πλησιάζω. Πραγματικο τέρας της φύσης! Θα μας δώσεις κάνα hint και εδώ? 3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Το ήχο αυτό στην κιθάρα μπορείς να τον πετύχεις μετά από κάνα δυο εγκεφαλικά και αν η κιθάρα σου έχει καπάκι από διαβασμένο σφενδάμο ΑΑΑΑΑ. Ελπίζω να βοήθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Τη παρτιτούρα του Μάντζαρου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Εγώ νομίζω, αν και ένα λιθαράκι βάζω μόνο, είναι πολυπαραγοντικός ο ήχος.....θέλει να βιώσεις κάτι για να βγει. Ψάχνω τη λέξη.....αλλά δεν είμαι σίγουρος. "Διαγραφή" ίσως; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Telecaster του 55 Επεξεργασμένο 27 Μαρτίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Πω, παραγουμε περισσοτερη μακακια απ οση μπορουμε να καταναλωσουμε. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Έχω και αυτό να συνεισφέρω: 8 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fenderiarhs είπε Πω, παραγουμε περισσοτερη μακακια απ οση μπορουμε να καταναλωσουμε. καλα μη παιρνεις και ορκο.....υπαρχει πολυ κοινο εκει εΚσω Επεξεργασμένο 27 Μαρτίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2023 Η απόδειξη ότι κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ καλής και κακής δημοσιότητας. Τους αρκεί που είναι δημοσιότητα. Και μάλλον έχουν δίκιο εδώ που τα λέμε. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση