dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 γνωρίζετε κάποιον μικρό ευέλικτο editor για σχετικά απλές δουλειές? πχ κόψιμο τμημάτων από jpg και merge σε νέο jpg? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Σπασμένο το Photoshop. Τί δεν έπρεπε να το πω; Φεύγω από το νοιζ. Σβήστε μου τον λογαριασμό. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Αφού με ξέρεις βρε... δεν ασχολούμαι. Εξ άλλου έχω φορτωμένα αντιιικά που δεν επιτρέπουν. Εχω Photoshop σε υπολογιστή που τρέχει χπ, αλλά βαριέμαι να τον φέρω στο τραπέζι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Εγώ χρησιμοποιώ το acdsee με τον τρόπο που περιγράφει ο κύριος συντονιστης Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phoenix2022 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 GIMP... Open source αντίστοιχων δυνατοτήτων με το Photoshop. https://www.gimp.org/ 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Photopea, online editor, υπερ-επαρκής γι' αυτό που ζητήθηκε. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, LK είπε Σπασμένο το Photoshop. Ε, δώσε και κανένα link ρε φίλε. Μην ψάχνουμε στα τυφλά και φάμε κανέναν ιό ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ε, δώσε και κανένα link ρε φίλε. Μην ψάχνουμε στα τυφλά και φάμε κανέναν ιό ασούμε. Κουφάλες δεν δίνω τίποτα. Είπα θα φύγω....και ούτε ένας μείνε σε παρακαλώ....και ξέρω γω. Αλλά.... αυτοί είστε.. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Σπασμένο Photoshop 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LK είπε Είπα θα φύγω....και ούτε ένας μείνε σε παρακαλώ....και ξέρω γω. Αφού ξέρουμε βρε .... Τα έχουν πει κι άλλοι αυτά. Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση