fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Τι λέτε? Θα αλλάξει τίποτα, ή όχι? https://www.cnn.gr/politiki/story/355384/nomosxedio-gia-tin-katapolemisi-tis-adilotis-provas-sto-theama-akroama Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 46 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι λέτε? Θα αλλάξει τίποτα, ή όχι? Από εμάς εξαρτάται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Από εμάς εξαρτάται. Σωστό είναι αυτό σαν σκέψη, αλλά αν δεν λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (όπως γίνεται συνήθως), στην πράξη δεν είναι τόσο απλό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε στην πράξη δεν είναι τόσο απλό. Εγώ αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι τα εξής. - Ποιός εγγράφεται στο μητρώο; - Αυτός που εγγράφεται στο μητρώο υποχρεούται να ασφαλίζεται ακόμα κι αν "προβάρει με τα φιλαράκια του" για να παίξει αφιλοκερδώς κάπου; - Δεν ισχύει το ανωτέρω καθόλου, και η οποιαδήποτε εμφάνιση θα υποχρεώνεται σε χρεωμένες πρόβες (που πρέπει να είναι δηλωμένες και ασφαλισμένες, άσχετα αν πληρώθηκαν όντως;) - Δεν ισχύει το ανωτέρω καθόλου, και θα αναβιώσει η free jazz στην ταβέρνα, όπου σχήματα "δεν έχουν προβάρει" και παίζουν απευθείας; Αν κάποιος ξέρει, να κάνει μερικές διευκρινήσεις, καλό θα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εγώ αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι τα εξής. - Ποιός εγγράφεται στο μητρώο; - Αυτός που εγγράφεται στο μητρώο υποχρεούται να ασφαλίζεται ακόμα κι αν "προβάρει με τα φιλαράκια του" για να παίξει αφιλοκερδώς κάπου; - Δεν ισχύει το ανωτέρω καθόλου, και η οποιαδήποτε εμφάνιση θα υποχρεώνεται σε χρεωμένες πρόβες (που πρέπει να είναι δηλωμένες και ασφαλισμένες, άσχετα αν πληρώθηκαν όντως;) - Δεν ισχύει το ανωτέρω καθόλου, και θα αναβιώσει η free jazz στην ταβέρνα, όπου σχήματα "δεν έχουν προβάρει" και παίζουν απευθείας; Αν κάποιος ξέρει, να κάνει μερικές διευκρινήσεις, καλό θα ήταν. - Ο επαγγελματίας μουσικός (τα κριτήρια για να θεωρείται επαγγελματίας δεν τα ξέρω). - Όχι - Όχι, πρέπει να υπάρχει ενεργή σύμβαση του μουσικού, και πρόβες σύμφωνα με αυτήν φαντάζομαι - Τι να σου πω, δεν έχω ιδέα Όλα τα παραπάνω που έγραψα είναι υποθέσεις βέβαια, δεν ξέρω τον τρόπο εφαρμογής του νομοσχεδίου. Γι' αυτό λέω ότι ο έλεγχος θα είναι δύσκολος, και οι "μαύρες" πρόβες θα πηγαίνουν σύννεφο. Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γι' αυτό λέω ότι ο έλεγχος θα είναι δύσκολος Λοιπόν παιδιά, ας το ζήσω αυτό κι ας πεθάνω επί τόπου. Σε συναυλία, να πλησιάσει κατα τα άλλα κοινός, αδιάφορος, ήσυχος τύπος με μπλοκάκι στη σκηνή, να δώσει συγχαρητήρια, να ανταλλάξει χειραψίες με τους μουσικούς και να πει... "Τα θερμά μου συγχαρητήρια, μπράβο παιδιά, παίξατε υπέροχα, αλλά πολύ προβαρισμένοι μου ακουστήκατε." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά, γιατί δεν επαναφέρουν πρώτα πρώτα τις καταργηθείσες Σ.Σ.Ε....; π.χ αυτές των κέντρων διασκέδασης... https://www.e-forosimv.gr/details.asp?ID=14676&cat=8 Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2023 από musician Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Τι λέτε? Θα αλλάξει τίποτα, ή όχι? πρός το χειρότερο μπορεί...είναι σαν να ήσουν στο σημείο 5 , να σε ξαναγυρίζουν στο σημείο 3 και να στο παρουσιάζουν ως κατάκτηση... Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2023 από musician Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, musician είπε πρός το χειρότερο μπορεί...είναι σαν να ήσουν στο σημείο 5 , να σε ξαναγυρίζουν στο σημείο 3 και να στο παρουσιάζουν ως κατάκτηση... Γιατί το λες αυτό? Μου διαφεύγει κάτι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γιατί το λες αυτό? Μου διαφεύγει κάτι? Αγαπητέ μου fusiongtr, είναι αδύνατον (απο απόψεως χώρου και χρόνου, ούτε ταιριάζει εδω στο noiz) να αναλύσουμε τα εργασιακά ζητήματα των επαγγελματιων μουσικών, ηθοποιών κ.λ.π. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση