gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου Μπορεί να παίζω κατα βάση πεντατονική, αλλά μου άρεσε πολύ ο ήχος (lace sensors, plexi, angry driver, και λίγο vibe εφέ). Your browser does not support the HTML5 audio tag jazzlaceplexiangryvibe.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Your browser does not support the HTML5 audio tag funkypleximim.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Your browser does not support the HTML5 audio tag psychedelstrat.mp3 Ψυχεδελική προσέγγιση σόλο... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Έχεις σκεφτεί το γιατί ρέπεις προς το blues; 5 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Your browser does not support the HTML5 audio tag psychedelstrat.mp3 6.29 MB · 39 downloads Ψυχεδελική προσέγγιση σόλο... Έχεις σκεφτεί γιατί ρέπεις προς το blues; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε Έχεις σκεφτεί το γιατί ρέπεις προς το blues; Μα αφού λεει "blues" στον τίτλο του backing track Προφανώς εννοείς ότι η φρασεολογία μου είναι αρκετά bluesy, ενω θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω διαφορετική προσέγγιση. Απ' όταν άρχισα να παίζω ηλεκτρική, πριν μερικά χρόνια, συλλάμβανα τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ blues φράσεις, παρότι ποτε δεν ακουσα μπλουζ. Παίζοντας μονος μου το βράδυ στον καναπέ, κατά 90% χρησιμοποιούσα την blues "γλώσσα". Μου βγαίνει πολύ φυσικά, σε σχέση με άλλες "γλώσσες". Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια εξήγηση που μπορώ να δώσω, πέρα από το ότι με έχει επηρρεάσει αρκετά ο gilmour, o gary, και πιο πρόσφατα ο trower. Φυσικά, το ρέπω δεν σημαίνει ότι καταφέρνω να είμαι καλός σε κάτι. Το παλεύω όμως, συστηματικά. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Μα αφού λεει "blues" στον τίτλο του backing track Προφανώς εννοείς ότι η φρασεολογία μου είναι αρκετά bluesy, ενω θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω διαφορετική προσέγγιση. Απ' όταν άρχισα να παίζω ηλεκτρική, πριν μερικά χρόνια, συλλάμβανα τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ blues φράσεις, παρότι ποτε δεν ακουσα μπλουζ. Παίζοντας μονος μου το βράδυ στον καναπέ, κατά 90% χρησιμοποιούσα την blues "γλώσσα". Μου βγαίνει πολύ φυσικά, σε σχέση με άλλες "γλώσσες". Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια εξήγηση που μπορώ να δώσω, πέρα από το ότι με έχει επηρρεάσει αρκετά ο gilmour, o gary, και πιο πρόσφατα ο trower. Φυσικά, το ρέπω δεν σημαίνει ότι καταφέρνω να είμαι καλός σε κάτι. Το παλεύω όμως, συστηματικά. Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μας ωθεί προς συγκεκριμένες επιλογές. Όπως λες εσύ για το blues, έτσι είμαι εγώ με μινόρε ήχους. Ότι και να κάνω, θα καταλήξω σε κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνομαι απλά βολικά εκεί. Μου αρέσει κιόλας. Βάλε με να σολάρω σε dorian ή phrygian. Μου πήρες την χαρά, τέλος Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 37 λεπτά πριν, Nekkon είπε Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μας ωθεί προς συγκεκριμένες επιλογές. Όπως λες εσύ για το blues, έτσι είμαι εγώ με μινόρε ήχους. Ότι και να κάνω, θα καταλήξω σε κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνομαι απλά βολικά εκεί. Μου αρέσει κιόλας. Βάλε με να σολάρω σε dorian ή phrygian. Μου πήρες την χαρά, τέλος Dorian και Phrygian είναι κι αυτές μινόρε όμως, αφού έχουν 3η μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Dorian και Phrygian είναι κι αυτές μινόρε όμως, αφού έχουν 3η μικρή. Νομίζω οτι τρεις είναι οι μινόρε κλίμακες, η aeolian, η dorian και η Locrian. Οι υπόλοιπες είναι ματζόρε. Αλλα δεν σκαμπαζω και πολλά από θεωρία. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομίζω οτι τρεις είναι οι μινόρε κλίμακες, η aeolian, η dorian και η Locrian. Οι υπόλοιπες είναι ματζόρε. Αλλα δεν σκαμπαζω και πολλά από θεωρία. 4 μινόρε (αιολική, λόκρια, δωρική, φρύγια) και 3 ματζόρε (Ιονική, Λύδιος, Μυξολύδιος). Μπορείς να τις καταλάβεις από την απόσταση της 3ης από την τονική. Επεξεργασμένο 14 Απριλίου από Αρχή Διαλόγου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 57 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Dorian και Phrygian είναι κι αυτές μινόρε όμως, αφού έχουν 3η μικρή. Το ξέρω, γι'αυτό το είπα. Μου χαλάνε όμως τον ψυχαναγκασμό Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση