Nekkon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, LK είπε Μπά , σχεδόν τα πάντα έχει ο slash από κιθαρες στη συλλογή του. Ζωντανά τον έχεις δει με κάτι άλλο εκτός από Les Paul και BC Rich; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ζωντανά τον έχεις δει με κάτι άλλο εκτός από Les Paul και BC Rich; Ζωντανά δεν τον έχω δει ποτέ Καλά , εκεί έχει endorsement λογικό. Αλλά μετά πάει σπίτι και παίζει με Tele 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Ζωντανά δεν τον έχω δει ποτέ Καλά , εκεί έχει endorsement λογικό. Αλλά μετά πάει σπίτι και παίζει με Tele 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Your browser does not support the HTML5 audio tag ibanezjamslo.mp3 Εδώ παίζω με άλλον ήχο (soldano), πιο ζουμερό σε σχέση με εκείνον στο προηγούμενο μου ποστ (jcm800). Επίσης, εδώ προσπαθώ να κάνω πιο εντονο vibrato, στυλ 80s. Θέλω δουλειά ακόμα.... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Θέλω δουλειά ακόμα.... Γ@μεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Your browser does not support the HTML5 audio tag ibanezjamslo.mp3 3.02 MB · 50 downloads Εδώ παίζω με άλλον ήχο (soldano), πιο ζουμερό σε σχέση με εκείνον στο προηγούμενο μου ποστ (jcm800). Επίσης, εδώ προσπαθώ να κάνω πιο εντονο vibrato, στυλ 80s. Θέλω δουλειά ακόμα.... Και αυτό είναι ampero; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Και αυτό είναι ampero; φυσικά. όλα είναι αμπέρο πλέον. Παίζω με πετάλια σε 2-3 καθαρούς ενισχυτές ή -όπως εδώ- εχω 3-4 βρώμικούς ενισχυτές και τους σπρώχνω με tube screamer. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Εριξα λιγο ερωτα κι εγω Your browser does not support the HTML5 audio tag Space Rock Ballad MASTER001.mp3 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Αυτό έχει γίνει το αγαπημένο μου thread, ΤΕΛΟΣ Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου Δεν ήξερα ότι ένα σόλο θα μπορούσε να εξελιχθεί τόσο ωραία. Απλά απίστευτο! 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση