fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Nekkon είπε Για πες... Τι νούμερο παπούτσι φοράω; 45 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 46 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε 46 Να τα βρούμε στην μέση? 45μισό? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Να τα βρούμε στην μέση? 45μισό? Σε αθλητικό ή σκαρπινι? 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Σε αθλητικό ή σκαρπινι? Παντόφλα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα άκουγα στο αμάξι (για πρώτη φορά) Scofield. Πολύ μου άρεσε αυτό που άκουσα, σαν ήχος και παίξιμο. Μπηκα πριν λίγο σπίτι και ήθελα να δοκιμάσω ένα backing track και να παίξω λίγο διαφορετικά από το συνηθισμένο μου. Your browser does not support the HTML5 audio tag scofLP.mp3 Βλακείες παίζω (δεν ξέρω τι κανω ακριβώς), αλλά δεν έχω λόγο να μην το διασκεδάζω.... Επεξεργασμένο 24 Μαΐου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2023 @vrasidas27 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag fusionstratBmfriedman.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag Telecaster High Gain Jam.mp3 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2023 Your browser does not support the HTML5 audio tag Harmonic Minor Am Jam.mp3 Ξεκίνησα να μελετάω Harmonic Minor κλίμακα, μια προσπάθεια και στα 5 patterns. Πιο πολύ σαν άσκηση και λιγότερο σαν σόλο, αλλά είπαμε, θα μάθουμε, που θα πάει... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση