Nekkon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, dimsonic είπε Φιουζιος? Φάσιον βρε... Ντύνεται και έξαλλα; Είναι φάσιον άηκον; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Ειναι αποψΗς 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Έριξα κι εγώ ο Σταύρος μια πενιά και το ονόμασα σύμφωνα με εκεί που το φαντάζομαι να ακούγεται. Tsonta.mp3 5 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Έριξα κι εγώ ο Σταύρος μια πενιά και το ονόμασα σύμφωνα με εκεί που το φαντάζομαι να ακούγεται. Your browser does not support the HTML5 audio tag Tsonta.mp3 Πολύ ωραίο Σταυράκο Τι κιθάρα χρησιμοποίησες; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Πολύ ωραίο Σταυράκο Τι κιθάρα χρησιμοποίησες; Σταύρακας. Και δε χρησιμοποίησα κιθάρα αλλά μηχανή. Yamaha Revstar 4 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Σταύρακας. Και δε χρησιμοποίησα κιθάρα αλλά μηχανή. Yamaha Revstar Πολύ ωραίο Σταύρο. Φοβερές δυναμικές, και λίγο μπαχαράκι μέσα. Πόσα κυβικά είναι η Yamaha σου? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Πόσα κυβικά είναι η Yamaha σου? Τι να σου πω ρε Σάββα, την πήγα να τη μετρήσουνε και σπάσανε τα κοντέρ του μηχανήματος. Με κυνηγάει ο συνεργιάς να τον αποζημιώσω. 1 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπραβο κ στο Νεαρχο με το Γρηγορη πριν, αλλα φυσικα κ στο Στεφανο με τη Καβασακι του για τις ωραιες πενιες σας Ελπιζω να παιζατε σε εντασεις δωματιου Επεξεργασμένο 13 Απριλίου 2023 από billaraskats27 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Ελπιζω να παιζατε σε εντασεις δωματιου Δεν νομίζω να παίζουν με Μάρσαλ για να τους χρειάζονται εντάσεις δωματίου. Για μωβ Σολντάνο όμως δεν ξέρω, μπορεί. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν νομίζω να παίζουν με Μάρσαλ για να τους χρειάζονται εντάσεις δωματίου. Για μωβ Σολντάνο όμως δεν ξέρω, μπορεί. Γαμωτη κ ξεχάσαμε να ρωτήσουμε τον Δημοσθένη στην παρουσίαση αν ο κούκλος παίζει κ σε εντάσεις δωματίου... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση