Nekkon Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Φοβερό backing track, στο τέλος του οποίου σολάρει και ο "δικός μας" @Steltrucci 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2023 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για λίγο πιο "ψαγμένα" bts (ρυθμικά κυρίως) για να ξεφύγει λιγάκι από το straight μπαλαντορόκ ύφος, αξίζει να ρίξει μια αυτιά στο παρακάτω κανάλι που έχει ενδιαφέροντα tracks. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Αν κάποιος ενδιαφέρεται για λίγο πιο "ψαγμένα" bts (ρυθμικά κυρίως) για να ξεφύγει λιγάκι από το straight μπαλαντορόκ ύφος, αξίζει να ρίξει μια αυτιά στο παρακάτω κανάλι που έχει ενδιαφέροντα tracks. Σταύρο συνειδητοποίησα ότι για να παίξω σε τέτοιο στιλ πρέπει να ξέρω και κιθάρα 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σταύρο .... "Σταύρο"? Και τότε γιατί εγώ ο μ@λ@κας του είπα χρόνια πολλά 12 Δεκεμβρίου? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Σπύρος; Ε να πάρει. Που θα πάει, θα σας μάθω. Με σπάνε τόσο πολύ τα usernames Αυτό μου άρεσε ΠΟΛΥ για ακουστική κιθάρα. Έγραψα κιόλας κάτι Your browser does not support the HTML5 audio tag The Bookshop.mp3 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, Nekkon είπε Σπύρος; Ε να πάρει. Που θα πάει, θα σας μάθω. Με σπάνε τόσο πολύ τα usernames Γι' αυτό εγώ σε λέω Νέκκονα, κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γι' αυτό εγώ σε λέω Νέκκονα, κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο ασούμε. Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος Το "Φιούζιος" δεν είναι όνομα, αλλά ιδέα.... Εδιτ: Φ για Φεντέτα! Επεξεργασμένο 13 Απριλίου 2023 από cigaret13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Nekkon είπε Από το Νεκτάριος βγαίνει, αλλά είναι ευφυές το Νέκκωνας, όπως εξάλλου και το Φιούζιος Φιουζιος? Φάσιον βρε... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2023 Προσπάθησα να ρίξω δυο πενιές (μια με καθε πετάλι) στο -ρυθμικά απαιτητικό- backing του JJ. Your browser does not support the HTML5 audio tag backing funky.mp3 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση