Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Ξες τι με περιορίζει στο παίξιμο, έβαλα την κάμερα στο headstock και παίζω ρομποτικά. Θα την βάλω κάπου πιο δίπλα να μπορώ να κουνιεμαι χωρίς να φοβάμαι μήπως πάθει ίλιγγο ο θεατής Πολύ Ωραία είναι η γωνια λήψης σου . Κράτα την και βάλε ένα τριποδα στην καμερα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Αν μπορείς να ξαναπαίξεις το σόλο από την αρχή, βάλε πολύ περισσότερο gain, να είναι πιο ταιριαστό αποτέλεσμα. Δοκίμασε να ξεκινήσεις με bridge μαγνήτη και ένταση στο 7-8 και στη συνέχεια που δυναμώνει το πας στο 10. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, Nekkon είπε αν θέλετε μου λέτε τι να διορθώσω πριν το κάνω δημόσιο Νομίζω ότι ή είναι ξεκούρδιστη η κιθάρα σου ή κάτι λάθος συμβαίνει με το bt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Lucky 13.wav Και κάτι πιο ρομαντικό Your browser does not support the HTML5 audio tag Lucky 13.wav Lucky 13.mp3 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ωραίο backing track και πολύ ωραία το διαχειρίστηκες. Έκανα και εγώ μια δοκιμή Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesstrat.mp3 Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από gkourmoul1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ωραίο backing track και πολύ ωραία το διαχειρίστηκες. Έκανα και εγώ μια δοκιμή Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesstrat.mp3 3.44 MB · 32 downloads Ε ναι ρε φίλε ήθελε Strat. Ωραίο tone 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ε ναι ρε φίλε ήθελε Strat. Ωραίο tone έδωσες τη στρατ και πήρες κιθάρα όνειρο, αλλά στρατ δεν έχεις…. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε έδωσες τη στρατ και πήρες κιθάρα όνειρο, αλλά στρατ δεν έχεις…. Κάτσε μη βιάζεσαι, κάτι ζαχαρωνουμε 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση