gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Συχνά πυκνά βρίσκω όμορφα backing tracks (τείνει να γίνει χόμπυ) και είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να τα ανεβάζω εδώ. Μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε backing tracks που σας αρέσουν, και φυσικά να ανεβάσετε ηχογραφήσεις απο jam πάνω σε αυτά. Και εδώ το ανεβάζω σε mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag backing track.mp3 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 1414373219_AcousticDMajor.mp3 Για ακουστική κιθάρα κατά βάση, σε D 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Πολύ μου άρεσε! Και για ηλεκτρική μια χαρά είναι. Έπαιξα και με filtetron που σε αρέσουν... Your browser does not support the HTML5 audio tag backingnekkonD.mp3 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Αυτό είναι ρε Γιώργο! Clarity και articulation. Με τι κιθάρα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Gretcsh G5222 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Πολύ μου άρεσε! Και για ηλεκτρική μια χαρά είναι. Έπαιξα και με filtetron που σε αρέσουν... Your browser does not support the HTML5 audio tag backingnekkonD.mp3 5.16 MB · 40 downloads Άκου και ένα με Stratocaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Jam in D.mp3 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Άλλο ωραίο backing track από τα αγαπημένα μου, από τον Paul Davids. Και ένας αυτοσχεδιασμός πάνω σε αυτό. Δεν παίζω πολλά, ήθελα να το κάνω να ακούγεται σαν τραγούδι. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το track είναι ότι στέκεται και μόνο του, άρα στην ουσία δεν χρειάζεται να πλακωθείς. Δε μου αρέσει και πολύ ο ήχος της ηλεκτρικής μου εδώ, είναι πριν πάρω κάρτα ήχου. Ακούγεται εν πάσει περιπτώσει, αλλά λίγο μάπα Your browser does not support the HTML5 audio tag Jam in Am - C.mp3 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Συχνά πυκνά βρίσκω όμορφα backing tracks (τείνει να γίνει χόμπυ) και είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να τα ανεβάζω εδώ. Μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε backing tracks που σας αρέσουν, και φυσικά να ανεβάσετε ηχογραφήσεις απο jam πάνω σε αυτά. Και εδώ το ανεβάζω σε mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag backing track.mp3 7.05 MB · 192 downloads Πολύ ωραίο backing track, Γιώργο. Έπαιξα και ηχογράφησα με neck μαγνήτη σε Stratocaster, και ενώ όταν έπαιζα το ευχαριστήθηκα πολύ, όταν το άκουσα μου φάνηκε μάπα. Δεν είναι για single coils το συγκεκριμένο νομίζω Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 52 λεπτά πριν, Nekkon είπε Πολύ ωραίο backing track, Γιώργο. Έπαιξα και ηχογράφησα με neck μαγνήτη σε Stratocaster, και ενώ όταν έπαιζα το ευχαριστήθηκα πολύ, όταν το άκουσα μου φάνηκε μάπα. Δεν είναι για single coils το συγκεκριμένο νομίζω Θέλει κομπρεσιον, σαστεην και παχύ ήχο. Οτιδήποτε πιο "λεπτό" και "καθαρό" θα χαθεί μέσα στη μίξη. Εάν βάλεις στη στρατ κάνα ήχο rat, θα ταιριάζει πολύ. Εγώ με διπλούς έγραψα, πάντως, σε αυτό. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2023 Μού έπεσε λίγο παραπάνω αργό και σερνόμουν.... Your browser does not support the HTML5 audio tag blueGbtele.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση