Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κάπου έχω καταχωνιασμένη μια .... Αφτί δαιν ινε καλι δαιν έχοι πουδρα 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αφτί δαιν ινε καλι δαιν έχοι πουδρα Ναι, αλλά έχει μείνει λίγο τζατζίκι στο μούσι από την τελευταία φορά που έφαγα σουβλάκια. Είναι συλλεκτικιά. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Παράθεση πρεπει να εχετε και κληρονομικον ταλαντον Παράθεση δεν έχω περούκα να σε δωκω Αυτα τα δυο μου θυμισαν ιστορια αφασια. Ειναι ενας τυπος βιος και πολιτεια, αν πω τα χοντρα με αυτον θα μας το κλεισουν το φορουμ. Οποτε σε μια φαση οπως αραζουμε, μου φερνει ενα περιοδικο, νομιζω λεγοταν αστρα και οραμα, ηταν γνωστο με αστρολογικα και τετοια. Αυτο στις τελευταιες σελιδες ηταν τιγκα στις αγγελιες με μεντιουμ, αστρολογους, καφετζουδες και τετοια. Μου φερνει λοιπον το περιοδικο, και μου δειχνει μια αγγελια, και μου λεει: Για δες, ποιος ειναι αυτος; Και τι ξα δω, ρε παιδια μα το θεο, ειναι ο ιδιος ο τυπος με ενα τουρμπανι ινδικο, κατι ρουχα σεβαχ θαλασσινος, κατι χαιμαλια και τετοια και ποζαρει, και απο κατω η λεζαντα εγραφε " Ο ινδος γκουρου με το κληρονομικο χαρισμα" Ακομα το θυμαμαι και γελαω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αθλος το πονημα ασουμε Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2023 από ThomasSot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Ρε φιλωΟυζ επαγγελματίΑι ημεθα ομβρικας συγκολουμε νομίζεις; Έλα μαζί μου σε λεΓο να δεις δόξες και τιμές (για φράγκα δεν κΣερο γιατί ΙΜΕ κομμουνιστης και δεν με νοιάζουν) εγώ εΧτιμο τον καλό κιθαριστή.Και δεν θα σε βάζω να κάνεις σόλα εις ματΗν. Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά. Έρχομαι. Πάω εκεί που με θέλουν. Οι λοιποί ας βροντάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΧΑ Xoυ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε επαναλαμβάνω ΧΑ all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τώρα τη δουλειά έχουμε εμείς που είμαστε ο "Καρέλιας" με τη ΦΒΜΕΖΖ δηλ. τους Παρ. είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ψουνισες CS ; Είχες εσωτερική από UBS καθίκι και δεν μίλησες? Εγώ φταίω που σε θέλω για μπασοσαυρο. Θα πάρω ρε τον Adam Clayton. Αποχεραιτα τα πλουτΓια κε τι δοκΣα Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2023 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Ψουνισες CS ; Έχει Custom Shop η Credit Suisse? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση