Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ρε τι μάτι είναι αυτό o SF... Δε λέγεται μάτι ,λέγεται due diligence. Έλα στη δική μου μπάντα που είμαστε σοβαροί και επαγγελματίΑι να δεις φως (θα πάρω και τον @Nestorasκαι ας παίζει με strat δεν πειράζει). Ένα 500αρικο την δεκαετία θα το βΓανεις σίγουρα. 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ο άνθρωπος που ξέρει τις Fender καλύτερα και από το π@¥λι του φάνηκε. Αμα μας πει και τι drive ήταν τότε θα κερδίσει και τον τίτλο του απόλυτου master του ήχου. Για το μου δεν κΣερω δεν έχω πολυασχοληθει μαζί του ,την έκαναν οι γκρουπιΣ αφτί τι δουλειά Για drive ακούω σίγουρα TS και κάποιο πΓιοτικο booster (epi ίσως;) και καλά σίγουρα ένα drive που ακούει τρελά...κατά 99% Zendrive. ΙΜΕ μάστερ; Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2023 από Superfunk 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Τι πταίω ο καψερός... Είδα sunburst κούτσουρο και χωρίς περιστροφές υπέθεσα ότι θα πήρε μαζί του το vintage κσύλο. Αλλά παρέβλεψα ότι ο sir είναι της πλουτοκρατίας και τις έχει με τη ντουζίνα τις sunburst 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Για το μου δεν κΣερω δεν έχω πολυασχοληθει μαζί του ,την έκαναν οι γκρουπιΣ αφτί τι δουλειά Για drive ακούω σίγουρα TS και κάποιο πΓιοτικο booster (epi ίσως;) και καλά σίγουρα ένα drive που ακούει τρελά...κατά 99% Zendrive. ΙΜΕ μάστερ; Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό Ρε μήπως ήσουν στο live undercover? Έπαθα πλάκα. 8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ Ποιος απ’ όλους. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ποιος απ’ όλους. Κανένας... Αφού έχουμε δηλώσει από καιρού παραίτηση. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nestoras είπε 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό Ρε μήπως ήσουν στο live undercover? Έπαθα πλάκα. Ρε φιλωΟυζ επαγγελματίΑι ημεθα ομβρικας συγκολουμε νομίζεις; Έλα μαζί μου σε λεΓο να δεις δόξες και τιμές (για φράγκα δεν κΣερο γιατί ΙΜΕ κομμουνιστης και δεν με νοιάζουν) εγώ εΧτιμο τον καλό κιθαριστή.Και δεν θα σε βάζω να κάνεις σόλα εις ματΗν. Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά. Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Παράθεση Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά Μην το σκεφτεσαι, καντο, αφου σου το λεει, οτι γραφεις θα μπαινει μεσα, θα μοιαζει η ηχογραφηση σαν να εισαι σε παρτυ, θα ξανανοιωσεις, σα μωρο παιδι θα αισθανεσαι. Ειναι αυτο που λεμε " Ολα μεσα για πάρτΥ σου μωρο μου" 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κανένας... Αφού έχουμε δηλώσει από καιρού παραίτηση. Ρε φοιλος, δοκιμαστηκατε και φανηκατε ανεπαρκεις, τι ειδους παραιτηση ειναι αυτη???!!! Στους Παραγγας για να κανεις καριερα (οποτε και διεθνη) δεν πρεπει να εισαι μονο καλος μουσικος και διαβασμενος, πρεπει να εχετε και κληρονομικον ταλαντον. Οποτε τραβατε στα σπιτια σας και κρυφτειτε στις τρωγλες σας. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, manosx είπε θα ξανανοιωσεις, σα μωρο παιδι θα αισθανεσαι. Τι να ξανανιώσει;Νέο παιδί είναι ακόμα,ούτε τα 78 δεν έχει κλείσει ρε συ... Θα σου έλεγα να'ρθεις και εσύ αλλά δεν έχω περούκα να σε δωκω Επεξεργασμένο 19 Μαρτίου 2023 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν έχω περούκα να σε δωκω Κάπου έχω καταχωνιασμένη μια .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση